Gojko Kačar verio Enu Popov!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon oporavka od povrede kolena, fudbaler FK Herta i naš reprezentativac Gojko Kačar (22) verio se početkom aprila s pevačicom Enom Popov (23).

Ovu vest je pre

nekoliko dana objavio nemački Bild tvrdeći da se Ena s prstenom na ruci pojavila na stadionu u Štutgartu. Ovaj lep događaj Gojku je ostao u senci zbog afere izazvane neplaćanjem štete od 5.000 evra, koju je napravio u novembru udarivši svojim automobilom u mini kuper vlasnika Denisa Lemkea (21). Gojko je nakon toga ostavio broj telefona svog strica Milana Kačara, koji je prošle nedelje nemačkim medijima rekao da će šteta uskoro biti sanirana. Povodom ovog slučaja, reagovao je i finansijski šef Gojkovog kluba Ingo Šiler izjavom: To je slučaj za policiju, a ne za Hertu. Dešavanja u Gojkovom životu, nemački mediji opisuju sledećim rečima: Srećan u ljubavi, nesrećan dok vozi.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ena Popov i Gojko Kačar raskinuli!

Pomirili se Ena Popov i Gojko Kačar!

Gojko Kačar ima novu devojku!


Jedan komentar na “Gojko Kačar verio Enu Popov!”

  • lenka
    26 aprila, 2010, 12:52

    BRAVO, BRAVOOOO, NAJLEPSI STE, Clap CESTITAMO

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump