Jelena Karleuša snimala spot 12 sati!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Jelena Karleuša juče je snimila spot kao najavu za veliki koncert koji će 15. maja održati u Beogradskoj areni.

Snimanje je trajalo punih 18 sati, a JK je nosila luksuznu

haljinu napravljenu od kristala, koju je specijalno za ovu priliku kreirao Darko Kostić. Režija je bila poverena Aleksandru Kerekešu Kekiju, a reklama će pojaviti već posle vaskršnjih praznika na televiziji Pink.

– Ovo je reklamni spot koji ima poruku i koji će zaintrigirati publiku, kao i sve ostalo što radi Jelena – kaže izvor Kurira blizak organizaciji i dodaje:

– Interesovanje za koncert „Sve o divi“ je veliko, mnogo ljudi iz okolnih zemalja će doputovati u Beograd, pa se razmatra mogućnost da se 16. maja organizuje još jedan spektakl. Program će biti podeljen na četiri celine: „Nastajanje dive“, „Slatki život“, „Religija“ i „Ludilo“, a svi koji te večeri budu u Areni videće specijalne efekte kakve nikad nisu videli ni na jednom koncertu u Beogradu.

Iz PR tima pevačice kažu da će čitava bina biti hidraulična, sa mnogo liftova, a za rasvetu i specijalne efekte brinuće firma „Barco“, koja je, između ostalih, radila i Madonine koncerte. Uz Jelenu će na bini u svakom trenutku biti i 30 plesača, a pripremljen je i veliki broj kostima, koji će prisutne ostaviti bez daha.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša flertuje sa kentaurom /video/

Jelena Karleuša: Ostaviću gledaoce bez daha!

Jelena Karleuša zakazala koncert za maj!


3 komentara na “Jelena Karleuša snimala spot 12 sati!”

 • Andjelina
  3 aprila, 2010, 10:59

  SVAKA JOJ CAST JEDVA CEKAM NJEN KONCERT Clap Victory

 • ana
  3 aprila, 2010, 22:19

  kakav kreten Dance

 • abe
  4 aprila, 2010, 17:43

  mmmmmmmmmmm kraljica covece pozz od makedoniju jelena volim tee

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump