JK: Nemam fanove nego fanatike

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon što je na levu nadlanicu urezao inicijale JK, maloletni obožavatelj postavio je sliku sa „tetovažom” na svoj profil na Fejsbuku.

A na to ostavio komentar:

„Jeko pogledaj ovo…… Vojkiiim teeee…..HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ!!!!!”. Maloletni fan je potom za jedan portal prokomentarisao svoju neobičnu „tetovažu“ i otkrio razloge zbog kojih je to učinio. „O Jeleni Karleuši razmišljam po ceo dan. Zaista je obožavam i ona je jedina osoba sa estrade koja treba da se poštuje, jedina prava srpska zvezda. Zaista bih voleo da čujem šta ona misli o ovome što sam uradio, a to je samo mali dokaz koliko je volim. Moja najveća želja je da je upoznam i verujem da će se ostvariti“. Reagujući na „dokaz” ljubavi od strane fana, Jelena Karleuša kaže da je „poznato da ona nema fanove nego fanatike”. “Taj ekstremni vid obožavanja i idolopoklonstva je nešto što ja kao umetnik i kao majka ne podržavam. Koristim svaku priliku da apelujem na fanove da samopovređivanje nije način na koji treba da dokazuju svoju ljubav. Nikad nešto tako nisam podsticala”, rekla je Jelena za „24 sata“. Pored toga, fanovi Jelene Karleuše su, da li zbog toga što joj se bliži koncert ili iz nekog drugog razloga, aktivniji nego ikad. Juče su na sajtu obožavatelja Seke Aleksić, inače velike suparnice JK, postavili sliku na naslovnicu na kojoj piše: „Ovo je najjači udarac – JK na fan sajtu Seke A!”, a u odeljak gde se nalazio trejler za emisiju „Moja desna ruka”, u kojoj Seka bira svog pomoćnika, postavljena je Karleušina pesma „Insomnia”.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK:Nemam veze sa skandalom oko Sekinih fotki!

JK: Nemam ništa protiv estetske hirurgije!

JK: Nisam luda da kupujem fanove!


2 komentara na “JK: Nemam fanove nego fanatike”

 • budala
  10 aprila, 2010, 11:18

  aaaa jadan na sta je on spao…Boze sacuvaj… Wilt

 • Anonimni korisnik
  12 aprila, 2010, 10:41

  Female Fighter Sta rade roditelji ovog decaka dok se on „secka“? Female Fighter

  JK je ok. ali sto je previse je previse! Shock

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump