JK: Šoping u Londonu i pripreme za koncert!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Preseljenjem u London, gde je njen suprug Duško Tošić potpisao ugovor za Kvins park rendžers.

Jelena Karleuša spojila je lepo sa korisnim, pa tako, osim što uživa

u šetnjama londonskim ulicama i razgleda turističke atrakcije, na raspolaganju ima i mnogobrojne butike, koje nemilosrdno pustoši.

– Atina, Duško, Divna i ja uživali smo u Londonu i jedno nam je nedostajala Nika, koja je ostala u Beogradu. Zbog zatvorenih aerodroma, vratili smo se automobilima, a Duško će nam se pridružiti za dve nedelje, kada mu se završi sezona. Vratila sam se prvenstveno zbog koncerta jer želim da se dobro pripremim za taj spektakl – kaže Karleuša.

Pevačica kaže da je vreme u Londonu iskoristila i da svoju stariju ćerku prvi put odvede u svoju omiljenu robnu kuću „Harods“.

– Atina je prvi put kročila u „Harods“ i oduševila se. Vidi se da ima ukusa na mamu. Kupila sam i njoj i Niki lepe stvarčice na dečjem odeljenju, a moram priznati, i obnovila sopstvenu garderobu za letnju sezonu – ističe pevačica, koja će 15. maja održati svoj veliki solistički koncert u „Beogradskoj areni“.

Inače, poznati estradno-sportski par smešten je u Vindzoru, elitnom delu zapadnog Londona, u blizini letnje rezidencije kraljice Elizabete. Iako Duško trenutno igra za Kvins park, sve je izvesnije da će u letnjem prelaznom roku promeniti klub i zaigrati za neki od londonskih premijerligaša.

DVD za obožavatelje


Jelena Karleuša, koja trenutno punom parom priprema koncert pod nazivom All About Diva, rešila je da svoje fanove obraduje DVD izdanjem sa snimkom ovog spektakla.

Karleuša je zato televizijskim stanicama uskratila prava na direktan prenos nastupa koji će 15. maja održati u Beogradskoj areni. Kako bi izašla u susret obožavaocima koji će na njen koncert doći iz svih krajeva bivše Jugoslavije, Jelena će u dogovoru sa nekoliko turističkih organizacija organizovati i prevoz do Beograda.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK: Konačno smo našli stan u Londonu

Koncert za kralja popa u Londonu!

JK se uveliko priprema za koncert u „Areni“


Nema komentara na “JK: Šoping u Londonu i pripreme za koncert!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump