Kostić i Marković podelili domaću estradu!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Dva najpoznatija srpska modna kreatora, Zvonko Marković i Darko Kostić, uspeli su da podele domaću estradu u dva tabora!

Naime, kako su njihove revije održane

iste večeri, ali na različitim lokacijama u Beogradu, modni poštovaoci (među kojima je veliki broj poznatog sveta) morali su da odluče kojem će se carstvu prikloniti.

Tako je epitet zvezde Markovićeve revije ponela folk diva Ceca Ražnatović, koja je nove modele komentarisala u društvu stiliste Saše Vidića. U publici su viđene još i Mira Škorić, Ana Bekuta, Jelena Tomašević, Mirka Vasiljević, te Rada Manojlović, Suzana Mančić i mnogi drugi.

U isto vreme, na drugom kraju grada, Darko Kostić je predstavio svoju kolekciju, a najveća podrška iz publike stigla je od njegove prijateljice i dugogodišnje saradnice Jelene Karleuše. Ona je, ujedno, među novim modelima odmah „bezecovala“ ono što joj se svidelo, a pojedine kreacije će javno prezentovati na svom koncertu 15. maja u „Areni“. Mladog kreatora podržala je pevačica Bebi Dol, njena sapatnica sa „Farme“ Sandra Obradović, kao i zvezda „Operacije trijumf“ Danijel Pavlović. Iako je zbog prelomljene noge slabo pokretljiva, slikarka Biljana Cincarević nije želela da propusti ovaj događaj, pa je na reviju stigla pomoću štaka.

U svakom slučaju, poznate face još jednom su pokazale da i te kako podržavaju domaće kreatore, a koji od pomenute dvojice je bolje prošao u konačnom zbiru javnih ličnosti, procenite sami.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Darko Kostić uradio transplantaciju kose!

Incident na reviji Zvonka Markovića

JK prekinula saradnju sa Darkom Kostićem


Nema komentara na “Kostić i Marković podelili domaću estradu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump