Leontina Pat: Rodila sam ćerkicu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Leontina Pat je juče u podne postala majka devojčice Lucije!

Pevačica se porodila carskim rezom u Ginekološko-akušerskoj klinici „Narodni front“, na svet je donela

devojčicu tešku tri kilograma i 450 grama i dugačku 52 centimetra.

Kad smo pozvali Leontininog supruga Filipa Pata da mu čestitamo rođenje ćerke, ponosni otac javio nam se iz pevačicinog apartmana. Tom prilikom Leontina je poručila da je ponosna što je postala majka.

– Veoma sam ponosna! Presrećna sam što sam postala majka i rodila predivnu ćerkicu – rekla je Leontina, a Filip je dodao:

– Ovo je predivan osećaj! Srećan sam, srećan i samo srećan, ništa drugo ne osećam osim toga! Leontina je super prošla, ni bebica se nije namučila i sve je u najboljem redu. Lucija je od pedijatara dobila čistu desetku. Najbitnije je da su obe moje princeze dobro – priča uzbuđeno Filip.

Ime novom članu porodice Pat dao je Filip, ali je mama odabrala početno slovo. Filip otkriva da su Luciji već opremili sobu.

– Leontina i ja kupili smo sve stvari za našu mezimicu. Garderoba, krevetac i sva bebi oprema čeka je u našem domu. Ja ću se samo potruditi da za nekoliko dana, kada izađu iz bolnice, to bude upakovano na najlepši mogući način – kaže Pat.

Ćerka Lucija je od lekara dobila čistu desetku. Srećan sam što su obe moje princeze dobro … Filip Pat

Dolazak na svet svoje mezimice Filip je sinoć proslavio u „Lava baru“, gde je prošle godine započeo romansu sa sadašnjom suprugom. Poznata pevačica i talentovani violinista upoznali su na takmičenju klupskih bendova „Betl of d bends“.

Leontina je tada bila predsednica žirija, dok se Filip takmičio sa svojim bendom. Ovaj par venčao se početkom oktobra prošle godine, nakon samo tri meseca zabavljanja. Vezu su prvo ozvaničili u crkvi svete Petke na Čukaričkoj padini u prisustvu porodice i kumova, dok su svadbenu ceremoniju upriličili na Adi Ciganliji.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Venčali se tajno Leontina Vukomanović i Filip Pat!

Filip Pat: Leontina i ja se razvodimo!

Ivana Pavlović Sindi uživa uz ćerkicu


Nema komentara na “Leontina Pat: Rodila sam ćerkicu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump