Maca gazda, Nikola i Milena sluge! /video/

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Ovonedeljni gazda “Farme“ Dragan Marinković Maca odlučio je da sluge izabere izvlačenjem papirića sa imenima iz šešira.

Slučajno ili ne, izbor je pao upravo na

Nikolu Sarića i Milenu Ćeranić, koji će nekoliko narednih dana zajedno spavati u štali. S obzirom da je Nemanja već pokazao koliko je ljubomoran na Sajka, jasno je da mu se novi izbor sluga nije nikako dopao.

No, i Milena je sinoć imala razlog za ljubomoru, pošto je na imanje došla Nemanjina bivša devojka, Grandova balerina, Dragana.

Pored varnica između ljubavne, sada već četvorke, sevalo je i između Miloša Bojanića i Firčija. Sve je počelo kada je Miloš rešio da izbaci bure u kojem se farmeri kupaju napolje, što je bubnjara iznerviralo.

„Koga si pitao, kako možeš da uradiš nešto, a da ne pitaš sve nas da li se slažemo sa tim“, pitao je Firči Bojanića, a potom rekao da će bure vratiti u kuću.

„Nećeš. Ja tebi ništa nisam rekao za onu tvoju ljuljašku koja ničemu ne služi“, upao je Miloš bivšem bubnjaru u reč. „Nemoj da pričaš dok ja pričam, nemoj da pričaš dok ja pričam…“, „hiljadu puta“ je uzviknuo Firči na šta mu je Miloš odbrusio: „Ti si ovde jer si samo bivši muž Marine Perazić“.

Kada se svađa naizgled završila, doskorašnji gazda je Gagiju i Dejanu rekao: „On meni da kaže da mu po*ušim, nek zapamti kad je bio u društvu Miloša Bojanića“.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Sluge su Dragana i Maca!

Farma: Milena gazda, Nemanja i Mina sluge!

Farma: Gagi gazda, a Miloš i Dragana sluge!


Jedan komentar na “Maca gazda, Nikola i Milena sluge! /video/”

  • Anonimni
    23 juna, 2010, 23:14

    HVALA BOGU KAD JE I OVAJ SELJACINA NEMANJA NE VASPITANI IZASAO,A STA GA CEKA NAPOLJU NIJE NI SVESTAN;TAJ COVEK JE PSIHICKI BOLESTAN,TOTALNO JE PUKAO,CELA DIJASPORA JE PROTIV TOGA DA OSTANE U GRANDU SVI CEMO GASITI PINK KAD ON POCNE DA PEVA AKO OSTANE ON JE FUJJJJJJJJJJJJJJJ FUJJJJJJJJJJJJJJJ FUJJJJJJJJJJJJJJ SMRDI KOLIKO JE LENJ, KAZE ZA DRAGANU KAKO JE DOSLA PREKO NJEGOVOG KREVETA NA FARMU,A NE KAZE ZA NJEGOVU MILENU ,DA JE NIJE IMAO SAMO ONAJ KO JE ZURIO NA AUTOBUS,,SVE GA JE LAGALA,:::::::::NEMA CERANICI 1000.000 TAKE LESTINE KAO VAS DVOJE NISU BILI ZASLUZILI DORUCAK NA FARMI A KAMOLI FINALE I PARE FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ KOME VI DA PEVATE, PA NI U STALI NISTE PRISTALI KRAVAMA DA PEVATE, VI NISTE NI ZA PRICU VISE POKRI TE SE PO USIMA I CUTITE Really Angry Really Angry

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump