Madonini radijatori greju na kabalističku svetu vodu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Madonina opsesija kabalom otišla je u pravi ekstrem.

Kada je pevačica navodno odlučila da radijatore centralnog grejanja u svojoj kući u Londonu napuni svetom vodom.

Pevačica je dala oko 10.000 dolara kako bi sve radijatore u svojoj vili od 10 spavaćih soba ispunila vodom koju je kupila u kabala centru. Madona (51) veruje da ova voda ima posebne duhovne moći da leči i štiti.

’Koštalo ju je pravo bogatstvo, ali da može, sveta voda bi joj curila i iz kuhinjske slavine’ rekao je izbor blizak pop pevačici.

’Kućna pomoćnica je ostala šokirana nakon što je videla da je vodoinstalater hteo da pusti vodu iz pokvarenog radijatora. Nakon sat vremena pregovaranja voda je ispuštena u kante dok se radijator ne popravi, pod uslovom da se pazi kako se ne bi ni jedna kap prolila’ ispričao je bliski prijatelj.

Madonina posvećenost kabali je glavni razlog za razvod od Gaja Ričija, piše ’News of the World’. Dok su bili zajedno, navodno je htela da napuni bazen svetom vodom i naručila je kabala vodu u vrednosti od 20.000 dolara.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Prodaje se kuća u kojoj je umro Majkl!

Hajdi Klum i Sil kupili kuću od 13 miliona dolara!

Najluđa tužba na svetu?!


Nema komentara na “Madonini radijatori greju na kabalističku svetu vodu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump