Manekenka Martina: Smuvala sam Batlera!

Dolazak holivudskog glumca Džerarda Batlera u Beograd napravio je pravo opsadno stanje među domaćim sponzorušama.

Ali i „običnim“ devojkama,

a uspela je da ga smuva manekenka Martina Rajić, koja je našoj javnosti poznata iz spota za pesmu „Face“ Milana Stanovića.

Naše saznanje je potvrdila i Martina, ali nije želela da iznosi pojedinosti, jer je još rano da priča više o vezi koja traje tek nekoliko dana.

– Jesmo zajedno, ali stvarno se viđamo tek nekoliko dana tako da ne mogu više da kažem o eventualnoj budućnosti naše veze. Mogu da kažem da je vrlo šarmantan, zanimljiv i iznenađena sam koliko je normalan budući da je takva svetska zvezda – kaže za „Alo!“ Martina, koja radi kao manekenka „Be Famous Model Agency“.

– Batler mi se udvarao direktno. Rekao mi je da imam neku neobičnu lepotu i da nije tako zamišljao Srpkinje, a ja mislim da je to bilo zbog nepoznavanja naših ljudi. Posle dve nedelje, koliko je planirano da ostane u Beogradu zbog snimanja filma, sigurno će promeniti mišljenje i shvatiće ono što svi znaju, a to je da su naše devojke najlepše na svetu – konstatuje atraktivna manekenka, koja najveći deo godine radi u Grčkoj.

Na našu opasku da je pre dva meseca raskinuo s Dženifer Aniston zbog toga što je konstantno varao, Martina kaže:

– Po prirodi nisam ljubomorna, ali znam da zbog toga nikada ne bih raskinula s Batlerom jer je on slavan glumac, ali i izuzetno šarmantan muškarac, pa bih očekivala da ima veze za jednu noć. To mi sigurno ne bi smetalo. Šta će biti sa nama kada ode ne znam, sada je dobro, viđamo se svakodnevno, čujemo se stalno kada nije zauzet snimanjem. Ipak je ovde prvenstveno zbog uloge, a svesna sam da je sve ostalo njemu manje važno – kaže Martina Rajić.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Martina Rajić: Batler ne hrče!

Batler bio u vezi sa izvesnom Milom Novaković ?!

Dženi se smuvala sa tek razvedenim rokerom


Nema komentara na “Manekenka Martina: Smuvala sam Batlera!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump