Marija u vezi s nekadašnjom mis univerzum?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Priče koje već godinama prate evrovizijsku pobednicu Mariju Šerifović da je naklonjena istom polu.

Dodatno je podgrejao podatak da je

talentovana pevačica odmah po napuštanju „Farme“ otišla u Split da bi se videla sa Renatom Lončarević, za koju se spekuliše da je u vezi sa srpskom pevačicom.

Lepa plavuša, pobednica hrvatskog izbora za mis univerzum 2000. godine, već neko vreme se intenzivno druži sa Šerifovićevom, a „Slobodna Dalmacija“ objavila je da su zajedno provele Dan zaljubljenih u Splitu, gde su čak i uslikane na koncertu Zdravka Čolića.

– Poslednjih meseci, Marija je često u Splitu zbog, kako se spekuliše, emotivne veze s fitnes instruktorkom i bivšom mis Renatom. Svoje prijateljstvo pretočile su i u poslovnu saradnju, pa je lepa Splićanka postala glavna zvezda u dva Marijina spota, za pesme „Jedan vidi sve“ i „Šta da zaboravim“ – priča dobro obavešteni izvor blizak pop pevačici.

https://www.youtube.com/watch?v=B5ffaejJHcA

Odmah po izlasku s farme, Marija je otišla u Hrvatsku da bi se videla sa Renatom, uz izgovor za javnost da je „malo pobegla iz Srbije da bi se odmorila“ – zaključuje naš izvor.

Zanimljivo je da je Marija svojevremeno doslovce izjavila: „Moj partner nije ni iz Srbije, ni iz Švedske“, ne precizirajući da li se radi o muškoj ili ženskoj osobi. U intervjuu koji je nedavno dala za naš list, na konkretno pitanje o svom seksualnom opredeljenju, pevačica je odgovorila:

– Ti misliš da mene to interesuje? Ne interesuje me, pišite šta hoćete. To je moj iskreni stav. Šta, bre, koga zanima šta ja radim? To je privatna stvar i tako treba i da ostane – rekla je tada pevačica.

Kako bismo proverili ove informacije, kontaktirali smo s Marijinom pres službom, u kojoj nam je rečeno da je ona van zemlje.

– Marija je u Italiji, tako da ne mogu u ovom trenutku da vam pomognem – rekao je za „Alo!“ Aleksandar Radoš, njen portparol. Do zaključenja ovog broja nismo uspeli da stupimo u kontakt s Renatom Lončarević, pa smo ostali uskraćeni i za njenu izjavu.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marija: nisam letovala sa „svojom Hrvaticom“

Alekandar Šapić u vezi sa bivšom misicom

Marija Karan u vezi sa hrvatskim glumcem Franjom?


Jedan komentar na “Marija u vezi s nekadašnjom mis univerzum?!”

  • Valentina
    16 maja, 2010, 12:39

    Mislila sam svašta o njoj! ALI DA JE I LEZBA Shock ?! pa nemam komentara Foot-In-Mouth

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump