Marina: Moram da uđem na Farmu?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ne bih volela da uđem na farmu, ali bih morala. Ukoliko bi me pozvali, sigurno bih se ponovo takmičila tamo.

Ne krije Marina Perazić, bivša farmerka

i nekadašnja nevenčana supruga aktuelnog farmera Ivana Feceja Firčija. Marina je u prošlom serijalu ispala mesec dana pred kraj, a priča se da bi ponovo trebalo da uđe na imanje u Barajevu.

Organizatori njen ulazak čuvaju kao specijalno iznenađenje zato što smatraju da bi bilo interesantno videti kako će se razvijati odnos između nekadašnjih supružnika koji imaju dve ćerke, Miu i Lunu, a čiji je odnos bio pun bure i strasti, koje se ni do današnjeg dana nisu stišale.

Marina je odlučna u tome da bi trebalo ponovo da se nađe na farmi.

– S obzirom na to da su moje ćerke tinejdžerke, željne svega, i da sam im priuštila dosta toga, a želela bih još više, morala bih ponovo ući na farmu. Glupo je da, kada vam neko pruži takvu priliku, odbijete. Ja jesam zaradila određeni novac, i postala sam zaštitno lice „Herba fasta”, ali morala bih da se vratim tamo.

Sigurno ne bih bila srećna na farmi, to nimalo nije prijatno iskustvo. Ne znam da li mi je gora pomisao na to da ću ponovo morati da spavam na senu, ili ići u poljski toalet, ali… Starija Mia želi da na jesen ide u Njujork i morala bih ići da bi joj to priuštila, ali sa druge strane mi je svaki sekund sa njom dragocen – iskrena je Marina koja smatra da bi njen ulazak za Firčija bio veliko iznenađenje jer misli da je on ugovorom tražio da ona ne uđe.

– Sve nešto mislim da je on imao neku klauzulu u ugovoru po kojoj je prva i osnovna stvar da ja ne uđem na farmu. Mislim da je to bila presudna klauzula da on uđe. Ne znam da li je mogao to da traži, a sigurno je insistirao – kaže pola kroz zbilju, pola kroz šalu Marina koja bi, ukoliko uđe na farmu, morala da kontroliše svoj odnos prema nekadašnjem suprugu. Ona navodi da njih dvoje nikada nisu razrešili probleme, te da bi ova prilika sigurno bila presudan momenat u njihovoj vezi.

Firči je na farmi zadužen za smicalice i dobar provod

– Nas dvoje smo imali strasnu vezu i neka čudna energija je postojala između nas. Emocije sa kojima ni danas nismo raščistili. Morali bismo da se iskuliramo, da vodimo računa, bilo kakav sukob nama ne ide u prilog. Naša deca očekuju da se ponašamo dostojanstveno. To bi bio veliki ispit za naš odnos. Gledaocima bi to bilo zanimljivo, ali mi bismo učinili da to ne bude baš taka zanimljivo, već edukativno. Da pokažemo naciji kako bi trebalo da se ponašaju odrasle i odgovorne osobe. Možda bi nas to iskustvo i zbližilo. Nikada nismo uspeli da rešimo situaciju, više smo bežali jedno od drugo i možda bi nas učešće na farmi dovelo do toga da konačno rešimo situaciju – iskrena je Marina koja Firčija gleda kao veliku životnu ljubav, sa kojim je provela nezaboravnih 12 godina.

– Dvanaest godina sam bila sa tim čovekom. Jedno drugom smo dali veliki životni kredit, dobili smo dve devojčice. On je imao mnoge žene, a baš ja sam majka njegove dece, to su deca ljubavi. Možda da smo kada smo otišli u Ameriku, imali laganiji i jednostavniji život koji bi išao u smeru „ostvarenje američkog sna”, a nismo, možda naš odnos ne bi došao u krizu. Ja njega potpuno podržavam tokom života na farmi, kao oca moje dece i kao nekoga ko je bio ljubav mog života, nije bio jedina, ali da li je bio najveća – još ne znam. Navijam za njega, i brinem za njega dok je na farmi – ne krije Marina i navodi kako bi njihove ćerke gledale na njen ulazak na farmu i učešće oba roditelja.

– Evo, Mia mi kaže da idem ako baš moram. Sigurno njima baš i nije zanimljivo i volele bi da imaju diskretniji privatni život. Volele bi da budu ponosne na naš muzički rad, što i jesu, a ne na naše pojavljivanje u „Farmama”, ali takvo je vreme došlo, kada moramo da pokažemo i neke druge sposobnosti u neobičnim uslovima – priča Marina koja, iako ne može stalno da prati dešavanja na farmi, svakodnevno se informiše putem prijatelja iz Srbije, a ponekada pogleda i snimke na internetu. Kaže da je zadovoljna dosadašnjim Firčijevim učinkom.

– Drago mi je što je radan, on je zaista takav. U mogućnosti je da izgradi kuću od temelja. Vredan je i oduvek je na neki način voleo rad. Ima višak energije i kreativnosti i drago mi je što to pokazuje na duhovit način, a nije nametljiv. Bojala sam se za njega, mislila sam da će biti konfliktniji, ali drago mi je što nije.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marina: Hoću da se suočim sa Firčijem na „Farmi“

Marina Perezić priznala da je bila u vezi sa Bajagom

Mia: Moja mama Marina je najbolja!


Nema komentara na “Marina: Moram da uđem na Farmu?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump