Marko Kon raskinuo s verenicom!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Iako su donedavno najavljivali svadbu, glumica Ivana Knežević i muzičar i kompozitor Marko Kon raskinuli su šestogodišnju vezu, saznaje „Alo!“.

Naime,

iako su svi očekivali da će posle dužeg vremena života udvoje konačno i ozvaničiti svoju vezu, što su potvrdile njihove izjave obostrane ljubavi, kao i dijamantski prsten koji je Kon kupio svojoj, tada lepšoj polovini, dogodio se raskid! Umesto venčanja, pa i planiranja potomstva, Ivana se pre dva-tri meseca i iselila iz stana.

– Već izvesno vreme u njihovoj vezi ima problema. Na stranu to što Konova majka nije baš simpatisala buduću snajku, Ivana je zapostavljala svoje obaveze kao što su kuvanje i spremanje stana. Marku je više od „dijetalne ishrane“ smetao nered, a jedan nesporazum je vodio drugom, manje-više su se zasitili jedno drugog. Ivana je spakovala stvari i odselila iz novog stana koji su zajedno sređivali. Marko već ima novu devojku, koju je upoznao posle raskida – ispričao nam je neimenovani izvor blizak paru.

– Mislila sam da me zovete zbog neke predstave, a ne da me pitate za Marka. Ne pričam o tome. Na vaše pitanje nemam nikakav komentar. Ni da, ni ne – izjavila nam je Ivana Knežević kada smo je pitali da li je tačno da su raskinuli. Do Markovog komentara na ovu temu nismo uspeli da dođemo jer je muzičar bio nedostupan do zaključenja ovog broja.

Podsećanja radi, u oktobru 2008. godine, Ivana je u izjavi za „Alo!“ rekla da joj je njen dugogodišnji dečko tokom boravka u Las Vegasu predložio da se venčaju, ali da nije želela da pristane na to.

– Iako su nas umorila pitanja u vezi s tim kada ćemo se venčati, nisam želela da to obavimo u Las Vegasu. Mislim, moglo je da bude jer je Marko rekao: „Hajde to da učinimo“, dvoumila sam se, ali, s obzirom na to da već pet godina živimo zajedno, kao da smo već u braku, kada bih pravila nešto što se zove svadba, bila bi to velika žurka na kojoj bi svi pili, pevali, a mi bismo se u jednom trenutku i venčali. Nisam želela da bar taj užitak uskratim svojim prijateljima i rodbini – izjavila je tada Ivana Knežević.

Nesuđena svadba posle „Evrosonga“

Marko Kon je svojevremeno za naš list najavio svadbu sa Ivanom odmah kada izađe iz gužve u vezi s „Evrosongom“.

– Biće svadba uskoro, čim prođe ovaj haos. Intenzivno se pripremam za takmičenje u Moskvi jer želim da na što bolji način predstavim Srbiju. Kada sve to prođe, moći ću da se u potpunosti posvetim svom privatnom životu – rekao je tada Kon.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marko Kon se ženi do kraja godine!

Ognjena Amidžića u „Farmi“ menja Marko Kon

Marko Jarić i Adriana Lima čekaju dete


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Marko Kon raskinuo s verenicom!”

  • Jelena Herceg-Novi
    21 juna, 2010, 13:58

    Dva divna momka, Marko Kon i Ivan Bosiljčić, umjetnici, perspektivni, vaspitani, normalni, imaju problem oko izbora djevojaka, očigledno. Nadam se da će sa slijedećim djevojkama biti pametniji i srećniji, naročito Ivan. Nevjerovatno, pored tolike ljepote da izabere onu kreaturu koja se sigurno ne smije skinuti u kupaći kostim a glas i pjesme najviše liće na naricaljke. Dragi Ivane i Marko, pamet u glavu i ne ponavljajte slične greške, a naročito ne Ivan, jer obnavljanje veze je kao podgrijan krompir. Uostalom, duguješ toliko svojim damama koje te obožavaju. Kad te je već majka rodila sa takvom ljepotom i glasom,na sreću svih nas, nadji djevojkusebi ravnu. Ima ih Crnoj Gori ako ne u Srbiji.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump