Milenina mama: Milena, vrati se kući

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Poslednjih nedelju dana u „Farmi“ obeležile su svađe „Grandovog“ para Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića.

Nemanja se već nekoliko puta naljutio

na svoju devojku i iskazao je veliku ljubomoru zato što se ona druži sa Sajkom. Strasti nikako ne mogu da se stišaju, pa su poslednjih dana otvorilo i pitanje da li će par uopšte na takav način održati ljubav.

Dok se s jedne strane prave spekulacije da li je ljubav dovoljno jaka da se suprostavi svakodnevnim izlivima ljubomore, pritiscima drugih farmera, Milenina mama Vesna Ćeranić kaže za „Blic“ da su njih dvoje pod velikim pritiskom zbog kamera i da bi ona u ovom trenutku najviše volela da Milena napusti farmu.

– Volela bih da Milena izađe. Vidim da je moje dete opterećeno, psihički nije stabilna, utučena je. Ovo nije ni pola Milene kakva je u stvarnom svetu. Nju opterećuje i to što ovo gledaju Nemanjini roditelji, mora da se ustručava da nešto ne lane Nemanji, onda da razmišlja kako će ostali ukućani da reaguju, da ne dozvoli da im prave smicalice… Ona je prosto izgubljena, neka ona dođe kući – kaže iskreno za „Blic“ Milenina mama Vesna.

Sličnog mišljenja je i Nemanja koji je rekao da bi voleo da Milena nije tu jer ovako brine i o njoj, i o sebi, i da ne može da se snađe u takvoj situaciji.

Iako je ta situacija neizdrživa, Milenina mama smatra da njihov ljubavni život neće trpeti i da će sve biti okej.

– Njima je vrlo teško tamo. Sve te svađe i nastupi ljubomore su normalni, samo se sve ovo snima i gleda. Mislim da to nije ništa ozbiljno, niti da će uticati na njihovu ljubav – tvrdi Milenina mama koja smatra da je Nemanja pogrešio kada je ljubomorisao zbog Nikole Sarića Sajka.

– Nemanja je pokazao ljubomoru bez osnova. Verovatno ga je neko naveo da tako razmišlja. Možda Maca. Drugi podstiču na to. Meni je samo žao što je u celu priču uveden Sajko, a on dečko stvarno ništa nije uradio – smatra Vesna Ćeranić koja za Nemanju ima samo reči hvale.

– On je izuzetno dobar dečko, veoma je pažljiv prema Mileni. Stvarno je dobar momak. Ne mešam se u Milenin izbor, bilo koga da izabere, ako je dobar njoj i meni je, ali je Nemanja stvarno divan dečko – zaključuje Milenina mama.

A prekjuče na farmi odigrala se još jedna rasprava. Nemanja se jadao Biljani kako je njemu i Mileni teško na farmi jer su nervozniji i ranjiviji. Macu je zamolio da ga više ne proziva jer javnost te njegove šale neće razumeti. Milena je pokušala da ga umiri, ali on je jadikovao da su kao neki zamorčići i da mu uopšte nije zabavno.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Milena nagovara Nemanju na seks!

Žao mi je što se Milena pomirila s Nemanjom!

Farma: Raskinuli Milena i Nemanja /video/


5 komentara na “Milenina mama: Milena, vrati se kući”

 • DIJASPORA
  27 juna, 2010, 0:11

  CERANICI VI STE NULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 • MIRA
  27 juna, 2010, 0:12

  MILOS POBEDIO CERANICI- GDE STE PSIHOPATI???????

 • INDIRA
  27 juna, 2010, 0:14

  JA SAM MILOSEVA KOLEGINICA BRAVO MILOSE ,MA OVA DECA MILENA I NEMANJA TO SU PRVO NEKULTURNA DECA,POKAZALI SU SVE STO SU IMALI NJIMA NIJE MESTO U GRANDU,POSTO MILENA IMA 3

 • INDIRA
  27 juna, 2010, 0:16

  ZASTO MI NEDATE DA DOVRSIM ;IMAM PRAVO NA TO;;;MILENA I NEMANJA NAPOLJE SA TELEVIZORA MA KOJI TO TV BIO NEZNAJU SE PONASATI

 • INDIRA
  27 juna, 2010, 0:17

  BRAVO DRAGANAAAAAAAAAAAAAA

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump