Milica: Kajem se što sam popila tablete!!!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Iako je dugo ćutala o problemima zbog kojih je uzela preveliku dozu tableta i završila na kliničkom centru u Kragujevcu.

Milica Majstorović je za „Alo!“ odlučila da otvori dušu

o greškama na poslovnom i emotivnom planu, koje su umalo dovele do tragedije.

– Zbog „Operacije trijumf“ sam izgubila dve godine života. Mislila sam da će mi ulazak u rijaliti šou omogućiti snimanje albuma, jer da sam imala novaca da sama to uradim, sigurno ne bih tamo ušla. Trebalo je da prođe vreme da vidim da od obećanja nema ništa i to je bilo razočaranje sa kojim nisam mogla lako da se izborim – počinje priču mlada pevačica, koja se prvi put u javnosti pojavila na dodeli nagrada magazina „Story“ sa dečkom Nenadom Jevremovićem, izgledajući lepše nego ikad. Na pitanje da li je samo posao prouzrokovao da popije preveliku dozu tableta, odgovorila je da je razočaranja bilo više.

– Nisam se razočarala samo u te ljude, već i emotivno. Nenad i ja smo tada bili u lošoj fazi veze, ali to nije bilo presudno. Tada sam i napravila mnoge greške koje su umalo bile kobne i koštale su me puno, ali ne bih o tome, već se previše pričalo i pisalo. Kajem se zbog svega, ali sada sam zrelija, stabilnija i sigurno ih više neću ponavljati – kaže Milica, a na naše pitanje da li je jedna od grešaka i veza sa Ivanom Lenđerom, samo je pogledala u Nenada i rekla:

– Ne samo on. On je čak i dobar dečko. Bilo je tu više razočaranja. Naučila sam lekciju što se estrade tiče. Teško je nositi sa svim što se o tebi priča i piše, a ipak ići uzdignute glave – iskrena je Majstorovićeva i dodaje da joj je posle izlaska iz bolnice mnogo pomogao Nenad, ali i otac koji je, kako kaže, šmeker.

– Kada sam završila u bolnici, moj otac je umeo da se nosi sa svim pozivima novinara dok se mama u svemu tome nije snašla. Verovatno je sve što je uradila i rekla bilo iz straha zbog mene, a i da ne kaže nešto što bi smetalo mojoj daljoj karijeri jer zna da ja oduvek želim da se bavim pevanjem. Već 25. maja idem u Grac, gde ću polagati prijemni ispit na najprestižnijoj džez muzičkoj akademiji. Ukoliko uspem da prođem, ići ću na fakultet, ali ako ove godine ne uspem, pokušaću i sledeće. Više ne odustajem od svojih snova – otkriva sada potpuno jaka i svoja bivša učesnica „Operacije trijumf“.

Svoje ambicije ne želi više da krije i sputava i kaže da je već dobila više pesama za album koji će sama, bez podrške „Emoušna“, snimiti.

– Ugovor sa njima me ne sprečava da sama objavim album. Neke pesme mi je uradio Aleksandar Kobac, dobila sam pesmu od Aleksandre Milutinović, a sa mnom je kontaktirao i Rade Kovačević, brat pop pevača Saše Kovačevića, koji mi je ponudio numeru.

Nenad Jevremović: Svi mi zavide na Milici

Student druge godine ekonomije Nenad Jevremović kaže da mu svi u Kragujevcu zavide na Milici.

– Ona je prelepa i jako je dobra i fina, tako da mi svi drugari u Kragujevcu zavide na njoj. Ipak, iako smo se verili, još ne planiramo svadbu jer želimo oboje da prvo završimo fakultete, pa da posle toga ozvaničimo našu vezu – kaže Nenad sve vreme držeći Milicu za ruku.

P. S. To Milice, samo napred!

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milica: Na korak od pomirenja sa Nenadom

Milica tužila bivšeg verenika!

Milica Majstorović: Oporavak uz dečka


Nema komentara na “Milica: Kajem se što sam popila tablete!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump