Milica Majstorović pobegla od kuće?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bivša učesnica “Operacije Trijumf”, Milica Majstorović navodno je pobegla od kuće i preselila se kod svog dečka Nenada Jevremovića.

Protivno volji svojih roditelja.

Pevačica koja je već dva puta popila prekomernu dozu antidepresiva izazvala je pravi haos u porodičnom domu, piše “Kurir”.

“Milici je pre nekoliko dana pozlilo nakon čega joj je Nenad predložio da otkažu planirano putovanje i ostanu još neko vreme u Kragujevcu, tačnije kod njega u stanu. Milica je prihvatila ponudu, pokupila najpotrebnije stvari i preselila se”, započinje priču izvor “Kurira” i dodaje:

“Međutim, njeni roditelji nisu se složili sa takvom odlukom, pa se selidba zapravo pretvorila u beg! Inače, netačne su priče da se verila. Veridba je čin koji Milica definitivno neće komentarisati na internetu”, rekao je sagovornik.

U kući Majstorovića nisu želeli da kažu bilo šta na ovu informaciju, već su spustili slušalicu, dok je Milica rekla: “Nemam apsolutno nikakav komentar“.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milica: Na korak od pomirenja sa Nenadom

Milica Majstorović: Oporavak uz dečka

Milica Majstorović prošetala novog dečka!


Nema komentara na “Milica Majstorović pobegla od kuće?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump