Najbolji partner povećava samopouzdanje ŽENE

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Svaka žena sanja o pravom muškarcu, ali svaki muškarac nije pravi. Koja je razlika?

Onaj pravi poštuje ženu, poznaje je, i nikada, ali baš nikada ne čini stvari koje će joj rušiti

samopouzdanje.

Svaki pravi muškarac koji može da se pohvali titulom vrhunskog ljubavnika zna da seks nije samo čin koji se odvija u krevetu, nego da je puno više od toga. Ako vaša partnerka pored vas blista od samopouzdanja, ali i dobrog seksualnog života, možete da se smatrate pravim muškarcem.

Međutim, ako stvari stoje drugačije, zapitajte se koliko i kako tome vi pridonosite. Svaki pravi muškarac zna da je preduslov dobrog seksa ženin osećaj sigurnosti i bliskosti. Naučite koje stvari definitivno morate da izbegavate.

Bez nagovaranja

Postoje muškarci koji silno žele da isprobaju neke novosti u krevetu, pa u svom nestrpljenju preteraju s nagovaranjem partnerki da to učine.

Ženama za isprobavanje seksualnih novosti treba vremena. Imajte na umu da su žene još od detinjstva učili da budu oprezne u pogledu seksa. Nakon tolikih godina građenja određenih uverenja, nije uopšte čudno što žene katkad zaziru od seksualnog eksperimentisanja. Pravi muškarci znaju kako to da reše. Oni ženi nežno i pažljivo kažu da bi voleli s njom da isprobaju nove stvari u krevetu, ali je ne prisiljavaju na to i ne nagovaraju je stalno. Daju joj vremena, razgovaraju s njom i obično na kraju uspostave poverenje zahvaljujući kojem se žena otvara novim iskustvima.

Kritikovanje nikad nije opcija

Želeći da podstaknu partnerke na veću brigu oko izgleda i na veću aktivnost u krevetu, neki muškarci znaju da pribegnu kritikovanju.

To nikada nije dobro rešenje i kritika uvek izaziva kontraefekat. Negativne primedbe na njen izgled ili seksualne poteze rezultiraće njenim povlačenjem, a to za seksualni život nikada nije dobro. Dakle, kritika nema smisla i ne daje rezultate. Umesto toga, recite partnerki da vam je stalo do njenog zdravlja i izgleda i da je volite takvu kakva je, ali da bi i za nju bilo bolje kada bi poradila na nekim stvarima. Razgovarajte civilizovano, budite joj podrška i rezultati neće izostati. To potvrđuje i jedno istraživanje koje je otkrilo da žene najbolje reaguju na pohvale i dobronamerne komentare. Pravi muškarci to znaju i zato njihove partnerke rado pristaju na promene, jer znaju da u svom muškarcu imaju podršku.

Upoređivanje s drugima

Vrlo slično kritikovanju je i upoređivanje partnerke s drugim ženama, najčešće bivšima ili njenim prijateljicama.

To je apsolutno nedopustivo i nijedan pravi muškarac to neće nikada raditi. Upoređivanje ruši njeno samopouzdanje, a žena s manjkom samopouzdanja nema šta da ponudi, posebno u seksualnom životu. Dakle, nikada, ali baš nikada nemojte da joj govorite da je vaša bivša imala super noge ili nešto slično. Svaka žena je jedinstvena i posebna na svoj način. Ko kaže da bivši vaše partnerke nije bio bolji u krevetu od vas, ali ona vam ipak to nikada ne bi rekla. Poštujte partnerku i dajte joj do znanja da je jedinstvena i posebna baš takva kakva je.

Nesigurna atmosfera

Žene nisu kao muškarci, a kad se upuštaju u seks treba da budu zadovoljeni neki preduslovi.

Najvažnije je da osete sigurnu atmosferu. Svako zvono na vratima, poziv na mobilni ili bilo kakvo drugo ometanje narušiće njenu želju sa seksom. To je i naučno dokazano. Ako žena ne može da se opusti i ako se boji da će nešto omesti vaše intimno druženje, seks nikako neće biti dobar. Pravi muškarci to znaju i zato kada planiraju seksualno druženje sa partnerkom, pobrinu se da ih niko i ništa ne ometa.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seksualna inteligencija – za žene /test/

Sta treba svaki muskarac da zna

Kakve muškarce biraju žene?


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Najbolji partner povećava samopouzdanje ŽENE”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump