Nataša Bekvalac: Ličim na tatu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nataša Bekvalac konačno je završila snimanje novog album „Ne valjam“, koji se trenutno nalazi u fazi postprodukcije.

Tako će jedna od najseksepilnijih Srpkinja obradovati

fanove novim pesmama za nekoliko nedelja. Uvertira za njen veliki povratak na estradu biće premijera spota „Dve u meni“, koja se očekuje za desetak dana. Lepa Nata priznaje da je u poslednje vreme imala previše poslovnih obaveza, zbog kojih je malo vremena provodila sa ćerkicom Hanom, te da tek sada shvata koliko je teška uloga roditelja. Naime, pevačica kaže da tokom odrastanja nije razumela kada su joj roditelji zabranjivali neke stvari rečenicom „Videćeš kada budeš imala dete“, ali da polako počinje da shvatala njeno značenje. “Iako Hana ima tri godine, već sada se hvatam za glavu kada pomislim šta me sve čeka tokom njenih pubertetskih i devojačkih dana”, kaže pevačica, koja smatra da su roditelji odigrali važnu ulogu u izgrađivanju njene ličnosti, kao i njenih sestara. Ona, u razgovoru za „Novosti“ dodaje da joj je majka, kao učiteljica, bila izuzetno stroga, dok joj je tata služio za relaksaciju. “Mislim da se tata neće ljutiti, ako kažem da smo postale dobre dame zahvaljujući mami. Malo mi je smetao njen patrijarhalan pogled na svet. Jeste nam usadila prave vrednosti, ali nije se dovoljno osvrnula na emancipaciju, iako smatram da je ona uništila žene. Zato ne može da prihvati onakav nastup kod Ognjena Amidžića. Učila me je da uvek pričam istinu, ali izgleda da ona nije uvek onakva kakvu bi želela da čuje. Tata je drugačiji. U većini slučajeva se više slažemo s njim, pa i ličimo na njega, što je velika nepravda jer nas je, ipak, majka vaspitala. Postoji jedna zanimljiva anegdota sa naših porodičnih ručkova. Naime, Danilo je jednom rekao mojoj mami: ‘Eee… tetka Miro, prvo sam došao kod vas, pa kada sam vas video, rekao sam sebi: ‘Gledaj majku biraj ćerku’“, a tata će na to, onako nezainteresovano i šmekerski: ‘Da, sine, ali Nata liči na tatu'“.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac sa bivšim na večeri!

Nataša Bekvalac: Povlačim se na mesec dana!

Nataša Bekvalac u seriji „Žene sa Dedinja“!


Jedan komentar na “Nataša Bekvalac: Ličim na tatu”

  • Јеца
    30 aprila, 2010, 15:33

    Мама је патријахално васпитала???Хахахахаха…Да ли се то данас тако зове када дјевојка са 16 година побегне од куће са „момком“ који је дупло старији од ње,и која са 17 година отима од жене мужа који има троје деце и година исто као и њен тата???Да ли је то строго,патријахално васпитање?!?Боже,питам се ,шта ли раде онда дјевојке које нису патријахално васпитане?

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump