Rada Manojlović slagala je milionsku publiku

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Rada Manojlović slagala je milionsku publiku u „Grandovoj“ emisiji „Narod pita“ kad je izjavila da se nije izvinila Tanji Savić zbog uvreda koje joj je uputila na Fejsbuku.

Njene reči

demantovala je Tanja Savić, koja je u šou programu „Maksimalno opušteno“ rekla da ju je Rada molila za oproštaj.

– Rada i ja srele smo se na aerodromu, kada mi je prišla i izvinila se za uvrede koje mi je uputila na Fejsbuku. Prešla sam preko toga jer sam mislila da se stvarno pokajala. Kad sam čula da je to negirala u „Grandovoj“ emisiji, ostala sam zatečena! Poručila bih joj samo da je tim postupkom baš nisko pala u mojim očima – ispričala je Savićeva u kamere televizije DM sat.

Sporna prepiska, o kojoj je Kurir prvi pisao, desila se pre mesec dana u vreme kad je Savićeva ušla u verbalni sukob sa Sašom Popovićem oko plasmana na Grand festivalu. Odmah nakon emisije pojavili su se na Fejsbuku komentari Rade Manojlović u kojima je osudila ponašanje crnokose koleginice:

– Ostala bez teksta. Nema dalje. Užaaaaas!!! Lepo ja kažem, ono što poneseš iz kuće, to ti je, brate mili, za ceo život – napisala je Rada između ostalog, a kasnije je prozivanje koleginice pokušala da opravda „zlim“ novinarima. Međutim, nije joj pošlo za rukom jer ju je u laži uhvatila sama Tanja Savić.

Jes’ da Rada ima visoke noge, al’ ovaj put je baš nisko pala.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rada Manojlović: Plašim se za Milana

Za vitku liniju Rada Manojlović uložila puno truda

Rada Manojlović kupila automobil


Nema komentara na “Rada Manojlović slagala je milionsku publiku”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump