Rasel Krou dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Australijski glumac Rasel Krou, koji je 2001. osvojio Oskara za ulogu u filmu „Gladijator“, dobio je danas zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Javljaju američki

mediji.

„Hvala na privilegiji. Biću uvek zahvalan“, izjavio je 46-godišnji glumac okružen suprugom Danijelom i sinovima Tenison i Čarls.

Na svečanosti otkrivanja zvezde prisustvovali su i australijski glumac Sem Vortington, američki tv voditelj Džej Lino i reditelj Ron Hauard, s kojim je snimio „Blistavi um“ i „Bajku o bokseru“. Prema pisanju lista Sidnej morning herald, Krou je tražio da se njegova zvezda, 2.404. po redu, postavi što bliže zvezdi legendarnog glumca Marlona Branda.

Poznati glumac, koga pamtimo i iz filmova „Insajder“, „Poverljivo iz L.A.“, „Američki gangster“ i „Gospodar i zapovednik“ , rodjen je na Novom Zelandu, ali je primio australijansko državljanstvo. Glumačku karijeru započeo je početkom 90-ih godina na australijskoj televiziji. Njegov najnoviji film „Robin Hud“ otvoriće ovogodišnji Kanski festival, koji će biti održan od 12. do 21. maja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rasel Krou razočarao sinove filmom

Kameron Dijaz dobila zvezdu na Bulevaru slavnih

Kristina Agilera dobila svoju zvezdu!


Nema komentara na “Rasel Krou dobio zvezdu na Bulevaru slavnih”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump