Rasel Krou dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Australijski glumac Rasel Krou, koji je 2001. osvojio Oskara za ulogu u filmu „Gladijator“, dobio je danas zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Javljaju američki

mediji.

„Hvala na privilegiji. Biću uvek zahvalan“, izjavio je 46-godišnji glumac okružen suprugom Danijelom i sinovima Tenison i Čarls.

Na svečanosti otkrivanja zvezde prisustvovali su i australijski glumac Sem Vortington, američki tv voditelj Džej Lino i reditelj Ron Hauard, s kojim je snimio „Blistavi um“ i „Bajku o bokseru“. Prema pisanju lista Sidnej morning herald, Krou je tražio da se njegova zvezda, 2.404. po redu, postavi što bliže zvezdi legendarnog glumca Marlona Branda.

Poznati glumac, koga pamtimo i iz filmova „Insajder“, „Poverljivo iz L.A.“, „Američki gangster“ i „Gospodar i zapovednik“ , rodjen je na Novom Zelandu, ali je primio australijansko državljanstvo. Glumačku karijeru započeo je početkom 90-ih godina na australijskoj televiziji. Njegov najnoviji film „Robin Hud“ otvoriće ovogodišnji Kanski festival, koji će biti održan od 12. do 21. maja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rasel Krou razočarao sinove filmom

Kameron Dijaz dobila zvezdu na Bulevaru slavnih

Kristina Agilera dobila svoju zvezdu!


Nema komentara na “Rasel Krou dobio zvezdu na Bulevaru slavnih”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump