Razvode se Ognjen i Milica Amidžić!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Frontmen grupe „Flamingosi“ i voditelj popularnog rijaliti šoua „Farma“, Ognjen Amidžić i njegova supruga Milica Amidžić.

Direktorka PR službe Telekoma,

odlučili su da se posle četiri godine braka razvedu Kako piše „Press“, Milica i Ognjen su odlučili da se raziđu kao prijatelji. Popularni par venčao se juna 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapcu, a svadbeno veselje je upriličeno nekoliko dana kasnije u beogradskom restoranu „Kovač“. Povodom razvoda oglasio se i popularni par. „Doneli smo odluku da se sporazumno razvedemo. Odluka je zajednička, a razlog je činjenica da smo se tokom godina braka emotivno udaljili. Važno je da se razilazimo u prijateljskim odnosima, koje ćemo nastaviti da održavamo. Nakon ovog obaveštanja drugih izjava i komentara na ovu temu, više nećemo davati. Molimo vas da ovu želju i odluku ispoštujete, s obzirom na to da smo sami odlučili da ovu vest podelimo sa medijima“, naveli su Milica i Ognjen.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ognjen Amidžić i Danijela izgubili svadbenu tortu!

Ognjen Amidžić speijalni gost na koncertu Emine!

Ognjen Amidžić se ogreb’o za sladoled :-)


2 komentara na “Razvode se Ognjen i Milica Amidžić!”

  • Andjelina
    24 aprila, 2010, 22:37

    JAOOOOJ BAS MI ZAOOO Frown

  • lana
    14 jula, 2010, 2:02

    Bas mi je zao… Nekako su mi bili bas super… Tremble

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump