Robert Patinson kaže da nije seksi koliko i Bred

Idol tinejdžerki Robert Patinson priznao je da se plaši kako bi mogao da bude iskorišćen od strane neke svoje obožavateljke.

Naime, Robert se boji da bi mogao da se

smuva sa nekom devojkom koja samo želi da proda medijima priču o holivudskoj zvezdi.

‘Uvek se plašim da žene žele da izlaze sa mnom samo zato što sam slavan, a posle će da otrče prvom tračerskom magazinu. Dovoljno mi je teško što znam da nikada neću moći da ispunim očekivanja, jer nisam ni upola takav kakvim su me mediji napravili’ požalio se mladi glumac, i rekao kako mu nije jasno zašto se devojkama dopada.

‘Uopšte ne mislim da sam nekakav frajer, ali gde god se pojavim, žene vrište i padaju u nesvest. To stvarno ne razumem, pa nisam baš seksi koliko i Bred Pit’ kaže engleski glumac.

Sudeći po najnovijim glasinama, lepi Robert je ipak odlučio da iskoristi ogromnu pažnju koju mu poklanja nežniji pol, pa je prevario svoju devojku Kristen Stjuart sa zvezdom serije ‘Gossip Girl’, Lejton Majster. Patinson je navodno proveo noć u njenom stanu, a ujutru se išunjao iz zgrade i odvezao kolima koja su ga čekala ispred.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Robert Patinson se Krije kod Riz!

Robert Patinson će glumiti sina Anđeline Džoli

Robert Patinson – stvarno vampir?!


Nema komentara na “Robert Patinson kaže da nije seksi koliko i Bred”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump