Sava Radović učestvovaće u „Survivoru“!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Učesnik prve sezone rijaliti programa „Veliki brat“ Sava Radović sprema se za novo pojavljivanje u televizijskom programu.

Ovoga puta u VIP izdanju „Survivora“.

Naime, kako „Alo!“ saznaje, ovaj serijal će početi da se snima na jesen, a Sava je čvrsto odlučio da bude jedan od takmičara.

– Mnogo volim rijaliti emisije, a „Survivor“ me posebno privlači jer volim sve što mi diže adrenalin – kaže za „Alo!“ Radović i dodaje da je redovni gledalac „Velikog brata“.

– To vam je kao kada gledate emisiju o mestu gde ste nekada letovali, pa vam je sve poznato. Redovno pratim „Velikog brata“, čak i „Farmu“, ali mi je „Survivor“ najbolji. Želim da ispitam sebe i vidim šta sve mogu da izdržim – priča Sava.

On je u „Velikom bratu“ učestvovao još 2006. godine, a nakon izlaska iz kuće, venčao se sa voditeljkom emisije Irinom. Pre dve godine su dobili ćerkicu Iskru, a krajem prošle godine par se razišao tako što su se Irina i ćerka iselile iz zajedničkog stana.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sava Radović: Ćerka Iskra liči na mene

Sava Radović sa Daliborkom Milanković na splavu!

Irina i Sava više nisu zajedno?!


Nema komentara na “Sava Radović učestvovaće u „Survivoru“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump