Seka Aleksić izabrala takmičare za show

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon višenedeljnog kastinga, tim Seke Aleksić odabrao je dvanaest najboljih takmičara.

Šest devojaka i šest momaka useliće se u petak, 16. aprila u 22h u posebno opremljen

studio u kojem će provoditi zajedno 24 sata dnevno.

Nadmetanje za Sekinog asistenta počinje i nema opuštanja. Već na samom početku očekuje ih iznenadjenje i prva iskušenja na kojima će neki zablistati, a neki biti korak bliže da ispadnu iz trke za posao.

Seka će svake nedelje postavljati najrazličitije zadatke i samo tada će učesnici imati mogućnost korišćenja mobilnih telefona i kompjutera. Osim u svrhu rešavanja zadataka, svaka druga komunikacija takmičara sa spoljnim svetom je zabranjena.

Izabrani takmičari su: Vukašin Ilić, Tamara Promicać, Draško Aloric, Sanja Rajković, Milija Micky Kuburović, Milan Paprica, Marina Radmilac Gonzales, Maja Maletić, Ivica Simić, Sanja Stojković, Dušan Krsmanović i Tamara Pačkovski.

Pa, videćemo ko će biti odabran!

Takođe,  Seka Aleksić udala se ranije nego što je planirano, ali mladoženja nije Veljko Piljikić, kako su svi očekivali, već anonimni bucmasti mladić. Ukoliko ste se zbunili, verujemo da će vam sve biti daleko jasnije kada otkrijemo da je reč o novoj reklami, koju je pevačica snimila.

Seka je postala glavno lice kompanije koja proizuvodi flastere za mršavljenje. Prema saznanjima lista ”Svet“, pevačica je za ovaj angažman dobila sumu od koje se običnim smrtnicima zavrti u glavi.

Atraktivni reklamni spot režirao je Petar Ristovski, sin našeg proslavljenog glumca Lazara, a navodno će biti veoma erotičan. U reklami, Seka igra podgojenu ženicu, koja nakon što smrša, tera svog muža da učini isto. Kako je pevačica dovela svoju liniju do savršenstva, za potrebe reklame Seki je urađena maska za lice, a kadrovi donjih ekstremiteta snimani su uz pomoć dublerke.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić izabrala žiri za svoj rijaliti šou

Seka izabrala svoju „Desnu ruku“ /video/

Seka se pridružila takmičarima u „Survivoru“


4 komentara na “Seka Aleksić izabrala takmičare za show”

 • Ice
  16 aprila, 2010, 6:21

  “ Kako je pevačica dovela svoju liniju do savršenstva“ strasno je to savrsenstvo Razz

 • Anonimni korisnik
  16 aprila, 2010, 13:08

  Ovu gaduru Serku treba zakonom zabraniti! FUJ! Female Fighter Female Fighter Female Fighter Female Fighter

 • EKZEKUTOR
  10 juna, 2010, 10:08

  ZAŠTO KOZO ULAZIŠ NA SAJT KAD MI LIŠ TAKO Female Fighter Evil Grin

 • 11 juna, 2010, 12:55

  seko slatke slike Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump