Seka Aleksić se udaje u svom rijalitiju?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ukoliko popusti pred željama producenata “Moje desne ruke”, Seka Aleksić mogla bi da se uda za kik-boksera Veljka Piljikića u svom rijaliti šouu.

Kako saznaje Press,

gledaoci televizije Foks tako bi imali nesvakidašnju priliku da sa nekoliko dana zakašnjenja gledaju celu svadbu, koja će se održati u Egiptu.

Iako su mediji do sada spekulisali o razlozima zbog kojih Seka i Veljko često pomeraju datum venčanja, Press navodi da je pevačicino razmišljanje o ponudi producenata glavni razlog za odlaganje svadbe.

“Seka želi da njeno venčanje bude intimno i da njemu prisustvuju samo rodbina i najbliži prijatelji. S druge strane, kao veliki profesionalac ona shvata da bi emitovanjem svadbe u rijalitiju obradovala svoje obožavaoce i bila prva zvezda u Srbiji koja bi na takav način prikazala sopstvenu svadbu”, kaže izvor Pressa i dodaje:

“Gledaocima bi i te kako bilo zanimljivo da vide kako se Seka priprema za najvažniji dan u životu, kako isprobava venčanice i frizure, dekoriše plažu u luksuznom hotelu „For sizn“, na kojoj će se održati venčanje i, naposletku, kako izgleda sama proslava i ko se iz srpskog džet-seta pojavio na svadbi decenije. Seka je razgovarala sa Veljkom na tu temu i zasad nisu doneli odluku”, zaključuje sagovornik.

Aleksićeva nije želela da komentariše ove informacije, jer ne može da otkriva poslovne tajne.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić za tri nedelje useljava u svoju vilu!

Seka Aleksić i venčanje u Egiptu!

Seka Aleksić verila se po treći put!


2 komentara na “Seka Aleksić se udaje u svom rijalitiju?”

 • Anonimni korisnik
  20 aprila, 2010, 10:50

  Bem te zemljo u kojoj je OVO zvezda! Soldier

  Nepismena, masna, debela, isfolirana, histericna (svaka druga rec : „bila sam nervozna“Wink,BAHATA , ponizava i ismejava pismenije i skolovnije od sebe/sto doduse i nije tesko/ … Female Fighter Female Fighter Female Fighter

  Dno, ali DNO dna!!! Female Fighter

 • are
  21 aprila, 2010, 13:57

  moze li pema na dmsat tv pema aspirin u 20 h ako moze Cute Shame Wilt

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump