Slavica Ćukteraš tuži Tanju Savić!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

„Ne želim da pucam po drugima i to javno, ali verujem da bi psiholog najbolje objasnio otkud takav bes u nekome.

Želim da kažem da bi on najbolje mogao da obrazloži to stanje,

odnosno njihove reči i dela“, izjavila je Tanja Savić u intervjuu za prošli broj „Sveta“ aludirajući na Radmilu Manojlović i Slavicu Ćukteraš, koje su na „fejsbuku“ na negativan način komentarisale njeno ponašanje u emisiji „Narod pita“, kada je pevačica sa Sašom Popovićem imala verbalni okršaj zbog žvake, koju je tokom direktnog prenosa sve svreme imala u ustima.

I dok Manojlovićeva nije komentarisala ove navode, Slavicu Ćukteraš je izjava njene nekada bliske prijateljice, a sada samo koleginice sa kojom je već godinama u lošim odnosima (čitaj: ne razgovaraju), prilično povredila. Zbog toga će, tvrde naši insajderi bliski njenom okruženju, presaviti tabak i protiv Tanje Savić podneti tužbu!

„Njih dve ne razgovaraju već dugo, iako se poslednjih meseci u medijima objavljivalo da su izgladile sve nesporazume. Doduše, Slavica je to uvek negirala, dok je Tanja, valjda želeći da stavi tačku na njihov loš odnos, pričala kako su se letos pomirile, te da su se zajedno sunčale u toplesu. Izjava da bi ’to stanje najbolje mogao da objasni psiholog’ samo je dolila ulje na vatru i pouzdano znam da je Slavica zbog toga prošle nedelje posetila advokata kako bi se sa njim konsultovala oko tužbe“, otkriva naš izvor blizak atraktivnoj Šapčanki.

Kako dalje navodi naš sagovornik, tužba je u pripremi, a Slavica će od Tanje na sudu potraživati tri miliona dinara na ime odštete za nanetu duševnu bol, te klevete da je, uslovno rečeno, slučaj za psihologa.

„Slavici nije stalo do novca, već do zadovoljenja pravde. Znam to, jer pare koje je zahtevala tužbom nema nameru da zadrži i iskoristi za sebe, već će ih proslediti na žiro račun Doma za nezbrinutu decu“, zaključuje naš sagovornik.

Kada smo kontaktirali Slavicu kako bismo proverili tvrdnje našeg izvora, dobili smo kratak i veoma dvosmislen odgovor.

„Nemam nikakav komentar u vezi s tužbom. Inače, ako vas baš zanima, Tanja Savić je moja omiljena pevačica“, izjavila je kroz osmeh najpoznatija Šapčanka.

S druge strane, Savićeva je bila mnogo konkretnija, pa je na naše pitanje da li je upoznata sa najavom da će biti tužena rekla:

„Ono što sam imala da kažem, već sam rekla. Ne želim više ništa da komentarišem, osim da dodam da nikog nisam prva napala i da bi bilo kudikamo logičnije da sam ja tužilja, a ne tužena.“

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja Savić i Slavica Ćukteraš se pomirile!

Slavica duguje Tanji Savić 100 dolara!

Slavica Ćukteraš priznala da ima novog dečka!


2 komentara na “Slavica Ćukteraš tuži Tanju Savić!”

  • Anonimni korisnik
    16 aprila, 2010, 13:07

    Slavice Female Fighter ti nikada Tanji neces ni do glezbnja biti! ni upevanju , niti u izgledu! Laugh

  • u pravu
    23 maja, 2010, 17:15

    slavice nemozes ni da pljunes pod prozor tanji savic previse je to visoko za tebe Razz Heart No Beer

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump