Šta njene plišane igračke govore o njoj?

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Kada te ona sledeći put pozove u svoj stan, obrati pažnju na detalje, naročito na to da li ima plišanih igračaka.

Igračke koje ona čuva mogu mnogo toga da ti kažu,

pre svega o aktivnostima, željama i navikama tvoje devojke.

Klasičan medvedić – ona je tradicionalna, plemenita osoba koju će vaša majka s odobravanjem i radošću zavoleti već nakon prvog kontakta.

Meda „sa dodacima“ – žene koje čuvaju plišane mede u raznim odevnim predmetima i sa aksesoarom, naročito one koji drže srca, cveće, poruke… obično su veoma infantilne. To su devojčice u telu žene koje se toga ne stide.

Olinjali meda – ali i zeka, maca, kuca… koji je uspomena na njeno detinjstvo, govori da imaš posla sa sentimentalnom i nežnom devojkom. Ona, verovatno, i dalje piše dnevnik, čuva bioskopske ulaznice i romantične uspomene iz prethodnih veza.

Predimenzionirane životinje, ili žirafe, mede, lavovi… u prirordnoj veličini – verovatno su trofeji koje je vaš prethodnik osvojio na nekom vašaru ili joj je tu igračku kupio. Većina žena baca ove ogromne podsetnike na prošlost, ali ukoliko ga drže na vidljivom mestu, još nije prebolela bivšeg. Takođe, radi se o zahtevnoj devojci, kojoj je teško ugoditi.

Konji, jednorozi, poniji – možda to neće uvek pokazivati, ali u njoj se krije romantična devojčica. Verovatno će vam odmah na početku nadenuti neki nadimak i slati vam „nedostaješ mi puno“ poruke tokom celog dana.

Plišane igračke razbacane svuda po sobi – ups! Ona ima decu koju vam nije spomenula? Šta je još zaboravila da kaže? Ili je, jendostavno, neuredna.

Nema plišanih igračaka, ali ima porculanskih lutaka – one možda izgledaju lepo, ali mogu biti i jezive. Ko još voli da ga posmatraju staklene oči dok spava?

Nema nikakvih igračaka – u pitanju je praktična devojka koja izlazi u susret. Nemojte se iznenaditi ako se ponudi da vam plati časove nekog stranog jezika. Ona voli da kupuje knjige iz antikvarnica, uživa u romantičnim večerama u kućnoj atmosferi, ali i u otmenim restoranima.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Šta vaše sexualne fantazije govore o vama

Najbolje „igračke“ za spavaću sobu

Duško dobio kopačke s imenima ćerki


2 komentara na “Šta njene plišane igračke govore o njoj?”

  • Anonimni korisnik
    12 aprila, 2010, 10:43

    nemam igracaka Wink

  • Joca Boca
    10 juna, 2011, 21:41

    bas wam je cool swe ono i tako to da ne duzimo puno… u fazonu ste,ali je najjaci medo sa dodatcima…i tako to na tu temu…owo swe nema smisla sto wam pisemo jer sam se zaljubila u jednog mangupa koji woli mog najboljeg druga./tango/really-pissed.gifi traba mi xitno was strucni i profesionalni sawet kako bih znala da li dfa ostajem u kontaktu sa najjjjjjjjjjjjj drugom…a sta cu da radim ako se smuwaju..MORATE MI POMOCI!!!! jer stwarno ne znam sta da radim,a ja sam se zaljubila u njegowog druga, a ion je mangup. ja ziwim u puhowooricanima, a on ziwi u prtanjanima…kao sto widite sela nam pocinju sa istim slowom pa sam se zato ja i zaljubila waljda to ima neke weze i tako to na tu temu da ne duzimo wise inace ja sam sad kuci sa drugaricom i ona mi kaze da se smuwam sa njegovim najbnoljim drugom….molim was odgoworite mi sto pre posto mi sutra oko 9 h istice internet pa necu ima gde da widim was sawet!!!!!!! Hwala unapred!!!!! Really Pissed Really Pissed Jump IDK

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump