Stvari koje morate učiniti pre prvog sastanka

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Prvi ljubavni sastanci mogu izazvati popriličnu nervozu. Evo nekoliko saveta koji će pomoći da se vaš dejt ne pretvori u noćnu moru.

Čestitamo! Prilika koja se ne propušta,

a koju ste nedavno upoznali, upravo vas je pozvala na dejt. Vašoj sreći nema kraja, ali i pomalo nervozni jer prvi susret sa nekim ko vam je simpatičan sam po sebi izaziva nesigurnost.

Evo nekoliko saveta kako da se prvi sastanak ne pretvori u katastrofu.

Hidrirajte se

Sem u slučaju da se sastajete na Arktiku, sva je prilika da ćete se tokom sastanka znojiti. Stoga je neophodno da pijete dovoljno vode. Pored toga, vodom se možete otarasiti i lošeg zadaha. Ipak, ne preterujte jer se može desiti da se dugo očekivani sastanak pretvori u trčanje do toaleta i nazad.

Jedite

Lagani obrok pre večere ili izlaska na kafu koji ste planirali možda izgleda kontraproduktivno. Ali sigurno ne mislite da pad šećera ili krčanje stomaka tokom razgovora deluje romantično. Jedna jabuka ili malo keksa sasvim su dovoljni da okupiraju vaš organizam do večere.

Istuširajte se

Logično je da ćete se istuširati pre izlaska, ali ne samo što ćete biti čisti, već će vas i topla voda opustiti. Obavezno koristite šampone i gelove za tuširanje koji lepo mirišu i čine vas da se osećate dobro.

Slušajte muziku

Dok se spremate za izlazak, slušajte svoju omiljenu muziku kako biste ublažili nervozu. Miks ritmičnih, dens hitova može vas oraspoložiti pa ćete se na dejtu verovatno dobro zabaviti.

„Izguglajte“ svoj dejt

Nije nam želja da baksuziramo, ali nikada nije naodmet da proverite s kim imate posla. Možda naletite na njegov/njen Facebook profil iz koga možete otkriti nešto o njemu/njoj i eventualno to iskoristiti tokom razgovora.

Otarasite se loših navika

Sem ukoliko svi vaši prethodni prvi sastanci nisu bili spektakularni, a na njima ste upoznavali „savršene“ partnere, sigurno ćete imati neke nedoumice. Dajte priliku svojim partnerima da se iskažu i pridobiju vas.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


40 stvari koje svaka žena mora da ima

5 stvari koje niste znali o Dženifer Lopez

Savladajte i upotrebite umetnost flertovanja


Nema komentara na “Stvari koje morate učiniti pre prvog sastanka”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump