Supruga Miloša Bojanića: Tužiću Zoricu!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Supruga Miloša Bojanića, Branka, ozbiljno razmišlja da tuži Zoricu Brunclik zbog iznošenja intimnih detalja iz njihovog života!

Verovatno se Bojanićeva supruga

na ovakav korak ne bi odlučila da Zorica nije nekolicini farmera iznela njihovu životnu priču, sa posebnim akcentom na to da su išli na veštačku oplodnju.

– Strašno, ja ne znam koju drugu reč da upotrebim za to što je pričala! Planiram da je tužim, ali ću ipak sačekati da Miloš izađe sa farme i da se konsultujem sa njim! Jako, jako bedno, ružno i nisko sa njene strane. Sve razumem, ogovaranja, spletke, ali dirati ljudima u rane i komentarisati takve intimne detalje prelazi svaku granicu. Kad sam to čula, želudac mi se ukočio! Zanimljivo mi je ko se sve našao da komentariše moj i Milošev život. To dete, ako se bude rodilo, biće plod velike ljubavi i što je jako bitno, znaće se ko mu je otac, za razliku od nekih – objašnjava potreseno Branka i dodaje da je komentari pojedinih farmera, vezanih sa razliku u godinama, više ne pogađaju.

– Pa ako je Tito mogao da ima mlađu ženu od sebe, što ne može Miloš Bojanić?! Šljam koji to komentariše mi u životu ne treba. Polako, ali sigurno isplivava ko je zapravo kakav. Maske padaju, a ja sam uverena da publika to vidi – rekla je Branka za naš list.

Podsećanja radi, sve je počelo kada je Zorica u razgovoru sa Majom, Nemanjom, Milenom i Mirjanom otkrila da je Miloš potražio lekarsku pomoć ne bi li dobio još potomaka.

– Zamislite, čovek ide na veštačku oplodnju da mu zatrudni žena! – ispričala im je Zorica, na šta se Maja nadovezala komentarom da je u Bojaniću sve umrlo.

– Pitala sam ga kako misli da u 60. godini pravi dete – zaključila je Zorica.

Kemiš: I ja sam iznenađen!

– I ja sam iznenađen njenom pričom i reakcijom jer mi to ne liči na Zoricu. Očigledno je nesporazum između nje i Miloša kulminirao. Te reči su izašle iz nje bez neke kontrole, što opet ne mogu da komentarišem jer nisam gledao. Neko je morao da joj kaže taj detalj u vezi s oplodnjom i pretpostavljam da je to bio Miloš, jer otkud bi Zorica to znala? Zašto nisu i to emitovali, ovako izmontiraju samo ono što im se čini najatraktivnijim i onda narod izvlači razne zaključke. Savetovao bih joj da se ne nervira i da čuva živce. Lakše mi je jer nisam video skoro da plače – kaže za „Alo!“ Miroljub Aranđelović Kemiš.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zorica: Tužiću Miloša Bojanića! /intervju/

Aca Lukas: Tužiću Miloša Bojanića!

Miloš Bojanić uhvaćen u laži! /video/


3 komentara na “Supruga Miloša Bojanića: Tužiću Zoricu!”

 • Anonimni
  26 maja, 2010, 20:40

  MILOS DO POBEDEEEEEEEE…………….! ! !

 • ina
  20 juna, 2010, 0:10

  MISLILA SAM DA TO BUDE MACA I MILOŠ MACA JE NARAVNO DEČKO SA ČEKIĆEM

 • .......
  27 juna, 2010, 17:01

  Mozete samo da smrdite govna jedna olosi pokvareni gadovi!Dacete vi parice kao niko da sad,prvo Lukasu,pa Zorici,pa Ceranicki,pa Firciju,pa Maci!Pripremite se gadovi lazovi manupulanti!Pravda ce biti zadovljena,spora je ali dostizna!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump