Uhapšena Katarina Rebrača

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Katarina Rebrača, osnivač Dobrotvornog fonda koji nosi njeno ime za borbu protiv raka dojke.

Uhapšena je danas zbog sumnje da je protivpravno prisvojila 37 miliona dinara

iz sredstava tog fonda.

Rebrača je Fond osnovala u maju 2006 godine, a njegove aktivnosti su započete već u septembru te godine i za kratko vreme je postigao sve svoje kratkoročne ciljeve, navedeno je na sajtu ove nevladine organizacije.

Osnovni cilj osnivanja Fonda je borba protiv raka dojke u Srbiji.

Katarina Rebrača ima 37 godina, rođena je u Njujorku, a manekenstvom je počela da se bavi još kao devojčica. Ima i svoju modnu agenciju K Models.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Katarina Rebrača puštena iz pritvora

Madona nova Katarina Rebrača?!

Na Fejsu grupa „Katarina Rebrača – Monstrum“


4 komentara na “Uhapšena Katarina Rebrača”

 • дани
  7 aprila, 2010, 21:04

  Јао  боже,радили ко у овој земљи нешто поштено???Стварно не могу да верујем,страшнооооооо Frown

 • Igor Djurić
  8 aprila, 2010, 0:33

  KATARINA JE NEVINA!Beograd, 7. April 2010.Katarina Rebrača je jedna od retkih osoba koja je odlučila da svoje iskustvo stečeno u svetu i mnogobrojna poznanstva, i najveći deo svog života, iskoristi za dobrobit našeg društva i za borbu jedne od najopakijih bolesti – raka dojke!Samim tim, današnje hapšenje moje bivše supruge primio sam sa nevericom!Začudjen sam kako su svi mediji dobili informaciju pre nego što je ona dala bilo koju izjavu i dok im nisu dostavljena bilo koja dokumenta.Ko je dostavio ove informacije?Uveren sam da će buduća istraga vrlo brzo pokazati da je Katarina žrtva surove maniplacije njenim ugledom, uticajem i publicitetom koji ima, i žrtva privatnog korišćenja nekih državnih struktura, a u ime zataškavanja sopstvenih grešaka I skretanja pažnje sa njihove odgovornosti, i uveren sam, da će biti otkrivena istina koja će Katarinu vrlo brzo vratiti svojoj porodici i šestogodišnjoj kćerki!Lično moju majku je spasila pre 2 i po godine, kad je nagovorila da ode na pegled gde su joj otkrili i operisali karcinom dojke.Katarina Rebrača svojim radom i posvećenošću borbi protiv raka dojke nije zaslužila ovo što joj se trenutno dešava i kroz šta prolazi zajedno sa celom porodicom.Svojom Fondacijom za borbu protiv raka dojke, koju je osnovala 2006. godine Katarina je uticala na povećanje svesti žena o problemu i rasprostranjenosti raka dojke. Njen Fond je dobio zvaničnu podršku od svih relevantnih domaćih i stranih institucija i preko 100 uglednih kompanija.Lično, kao donator u njenom fondu, bez obzira na to što sam njen bivši muž, tražio sam kao donator da mi dostavi informacije o njenom radu, I ostvarenim rezultatima, pa vas iz lične baze podataka obaveštavam o rezultatitma:tokom 4 godine funkcionisanja fonda, preko 700.000 žena je informisano, u 120 opština, besplatni pregledi su omogućeni za preko 800 žena, prikupljana su sredstava za kupovinu digitalnih mamografa za onkološke institute u NovomSadu i prikupljaju se sredstva za mamograf koji je donirao Fond Katarina Rebrača zajedno sa B92 u Beogradu.Ukupna ostvarena vrednost 366 medijskih objava u toku 2009. godine koje se odnose na rad Dobrotvornog fonda Katarina Rebrača i njen lični humanitarni rad iznosi 45.684.682,26 dinara (491.233.14 Euro). Ukupna PR vrednost zabeleženih objava iznosi 118.283.428,42 dinara (1.271.864,82 Eura).Zvanicnu dokumentaciju mogu Vam dostaviti.Uveren sam da ljudi oko Katarine, njeni prijatelji i partneri saosećaju sa njom u ovim teškim trenucima i da ćemo svi stati zajedno u podršku ovako jedne dobre osobe kao sto je Katarina, da iz sopstvene borbe koju vodi izađe kao pobednik!Igor Djurić

 • Igor Djurić
  9 aprila, 2010, 21:48

  U trenucima kada sam se suocio sa cinjenicom da je moja bivsa supruga u pratnji policije sprovedena u istrazni zatvor, osetio sam potrebu da joj pruzim podrsku koja je u meni za nju uvek postojala, a gradili smo je zajedno punih osam godina. Naravno da je tesko bilo nasoj sestogodisnjoj kceri objasniti njeno odsustvo i brigu koju je za nju meni ostavila. Danas se osecam kao covek koji je, ne adresirajuci odgovornost ikome i ne etiketirajuci ikoga, branio svoju osmogodisnju ljubav. Ipak moram, nakon isteka ovih 48 sati izraziti svoje licno zadovoljstvo profesionalnim odnosima drzavnih institucija koje su vodile istrazne poslove – policija i organi pravosudja, kao i zaljenje na presude pre utvrdjivanja odgovornosti od strane nekih medija. Najvise  cu ipak zapamtiti podrsku koju sam dobio od meni nepoznatih osoba sa nepoznatih adresa, najcesce od osoba kojima je Katarina pomogla.

 • 13 aprila, 2010, 15:09

  Igor Djuric je ili vrlo naivan, ili se sluzi kafanskim fazonima.

  Imao je on itekako koristi, direktne, od pokradenog novca i znao je
  odlicno, godinama, sta se dogadja. Sada hvali policiju i ostale drzavne organe,
  pokusava da im se dodvori, jer zna da bi trebalo da bude prednet istrage, da
  se utvrdi koliko je u celoj toj pljacki ucestvovao.

  Ne nasedajte na njegovu glumu. Dosta nam je takvig slatkorecivih dusebrzinika
  i prevaranata.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump