Vladina Sestra: Poznajem svog brata i verujem mu

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Optužbe Nemanje Stevanovića da je njegov cimer s farme Vlada Stanojević gej i da se, kako kaže, „je*e u dupe za pare“.

Izazvale su šok kod voditeljeve rođene sestre Mirjane

Đoković.

– Mom bratu nikada neću moći da oprostim što je bio s Milenom! Pre dve večeri mi je bilo baš loše. Pila sam i lekove za smirenje. Poznajem svog brata i verujem u njega. Sve to što su Nemanja i Milena rekli o Vladi više govori o njima nego o mom bratu. Još kad sam videla i čula da se Milena kune u oca, sablaznila sam se – priča nam Mira, koja dodaje da su Nemanjine izjave samo produkt njegove nemoći.

– Pa ja kapiram njega, nije mu lako tamo da non-stop gleda dečka koji je lepši, bolji, pametniji od njega, a pri tom je Vlada bio pre njega s Milenom. To su očajnički potezi. Imam dete od četiri godine i ona sve to gleda preko dana, nadam se da ne razume sve jer stvarno ne znam kako bih joj objasnila šta se tamo dešava – priča Vladina sestra, koja za kraj dodaje da ne razume Nemanjin komentar da je njen brat seljačina i da treba da se vrati u Trstenik.

– To mi nije jasno. Pa Trstenik je grad, za razliku od Velike Moštanice, tako da taj deo stvarno nisam razumela, ali dobro.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Nemanja gazda i pomirio se sa Milenom!

Gru i Ajs šale se u pesmi na račun „Velikog brata“!

Farma: Raskinuli Milena i Nemanja /video/


Jedan komentar na “Vladina Sestra: Poznajem svog brata i verujem mu”

  • Anonimni korisnik
    28 aprila, 2010, 10:05

    Vlada je Starving

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump