Vuk Kostić kaže da je pogrešno protumačen

U nedelju je Srbija bila u šoku.

Kada je gledajući emisiju na RTS-u „Balkanskom ulicom“ svojim ušima čula kada je glumac Vuk Kostić izjavio da bi upucao devojku kada

bi ga prevarila.

Naravno, malo njih zna da se takve emisije snimaju mesecima ranije, a konkretno, ova je urađena dva meseca pre tragedije kada je Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin, a zatim presudio sebi.

– Ne znam šta još da vam kažem, osim da je emisija snimljena dva meseca pre tragedije Ksenije i Kapisode, a ja u trenutku kada sam izgovarao te reči, naravno šaleći se, nisam bio vidovit da znam da će se nešto tako desiti! Ne mislite valjda da bih zaista tako nešto uradio? – kaže za „Alo!“ Kostić.

Dodaje da nijednu svoju devojku nikada nije maltretirao niti bi to uradio.

– Nisam zgodan kada se naljutim, ali me malo šta izbaci iz takta. Evo, čak i ovi napisi me ne nerviraju, već mi je smešno kako ljudi pogrešno sve tumače – objašnjava glumac koji se oseća kao žrtva nesrećne slučajnosti.

Inače, Kostić je već više od godinu dana u vezi s izvesnom Anom, s kojom se verio početkom godine, i planira da ubrzo stane na ludi kamen.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vuk Kostić: Mlad sam za ženidbu

Stojke bi odmah da je ženi, ali Dejana neće!

Mina Kostić ne da Igoru da viđa dete?!


Jedan komentar na “Vuk Kostić kaže da je pogrešno protumačen”

  • Jana
    7 jun, 2010, 22:29

    duuusa… Heart

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump