Za razliku od JK, mama Divna može u Grand

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Divna Karleuša, voditeljka i bivša učesnica „Velikog brata VIP“, u sredu uveče nastupila je na sceni „Granda“.

Gde je sa svojim bivšim cimerima iz „Velikog brata“

izvela pesmu „Deca noći“.

Već pri Divninom ulasku u studio u Košutnjaku, većina prisutnih bila je zatečena i iznenađena njenim dolaskom, pošto je opšte poznato da Saša Popović i Jelena Karleuša godinama vode tihi rat, koji s vremena na vreme eskalira pojedinim izjavama u medijima.

Podsećanja radi, do prvog sukoba između Popovića i mlađe Karleuše došlo je pre nešto više od dve godine, kada je Popović odbio album „Revolušn“ objavi pod okriljem njegove produkcijske kuće. Naravno, to je jednim delom uslovilo i da Karleuša posle toga u jednom od svojih intervjua Popovića nazove „robnom markom koja je dostupna svima, trendi je, komercijalna, ali posle dva pranja se raspadne“.

– Nisam ja dobrotvorna ustanova koja će investirati 100.000 evra u svoj album i onda ga dati „Grandu“, koji će na njemu zaraditi brdo para, s tim što ću ja morati da rintačim da bih zaradila koji dinar – rekla je tada Jelena dodajući da među učesnicima „Zvezda Granda“ nema budućih zvezda jer traju koliko i njihova reklama.

– Ne postoji sukob između Jelene i mene, ali nas dvoje ne razmišljamo isto kada je reč o estradi. Smatram da ona možda ima malo više mišljenje o sebi kada je reč o diskografiji i nastupima. Nisam se složio s njenim viđenjem cele stvari i to je to – rekao je Popović.

Kako će se stvari dalje razvijati između Saše i Jelene ostaje da se vidi u narednom periodu, ali je najbitnije da niko treći ne ispašta zbog njihovog nesporazuma.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mama Jelene Karleuše u kući „Velikog brata“

Milan: Još jedna tužba za „Grand“ u najavi

JK: Ivana je mama htela dati na usvajanje!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Za razliku od JK, mama Divna može u Grand”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump