Žao mi je što se Milena pomirila s Nemanjom!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Vesna, mama Milene Ćeranić, teško podnosi, kako kaže, psihičku torturu koju joj priređuju organizatori.

Ali i dešavanja u vezi sa svojom ćerkom, koja se u toku 24 sata

posvađala, a potom i pomirila s dečkom Nemanjom Stevanovićem.

– Iskreno da vam kažem, želela sam da se Milena i Nemanja nikada ne pomire. To je patološka veza. Užasno mi smetaju Nemanjine gluposti. Moja Milena trpi psihičko zlostavljanje na imanju, a verujte mi, da se sve to dešava u normalnim okolnostima, oterala bi i Nemanju i Vladu do đavola. Treniraju joj tamo živce. Iskreno, ubeđena sam da je Vlada ušao na farmu sa zadatkom da posvađa Milenu i Nemanju. On je „Pinkov“ radnik, tako da verujem da od tog ljubljenja nema ništa! Sigurna sam da organizatori Milošu i Maci daju informacije iz spoljnog sveta kako bi pravili haos – kaže Vesna.

S druge strane, Vanja Veljković, najbolja drugarica Vlade Stanojevića, zaprepašćena je situacijom na farmi, pogotovu Nemanjinim i Mileninim odnosom prema njenom drugu.

– Strašno, nemam reči! Dok je trajalo takmičenje za „Zvezde Granda“, Vlada i Milena su se jednog jutra u gradu ljubili, vaćarili… nije bilo seksa, samo to jedno jutro. Posle toga su ostali u odličim odnosima i super su funkcionisali do pred ulazak na imanje. Sad se ona kune u oca i brata da među njima ničeg nije bilo, strašno – rekla je Vanja.

Podsećanja radi, cela frka na farmi je nastala kad je Nemanja saznao da je njegova devojka Milena bila s Vladom. Mada Milena sada tvrdi da je to izmišljotina, tokom noći nije porekla kada joj je Firči rekao da ona „ima putera na glavi“ i da se uplašila kada je Vlada otkrio da su se ljubili. Inače, svojevremeno se na Vladin komentar da su sve njegove bivše devojke bile dobre ribe, Milena u Nemanjinom odsustvu zahvalila rekavši: „Hvala na komplimentu“.

Kako „Alo!“ saznaje, zbog novonastale situacije, Vlada je tražio da razgovara s psihologom.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Raskinuli Milena i Nemanja /video/

Farma: Nemanja se posvađao sa Vladom /video/

Milenina mama: Milena, vrati se kući


Jedan komentar na “Žao mi je što se Milena pomirila s Nemanjom!”

  • tanja
    7 maj, 2010, 13:54

    milena je odvratna toliko da covek ne zna kako bi je okarakterisao.one vulgarnosti i ponasanje jedne pevacice ono je katastrofa. svoje pravo lice je upravo pokazala Razz

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump