Ana Nikolić raskinula s Daliborom!!!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Posle godinu i po dana zabavljanja, pop pevačica Ana Nikolić raskinula je vezu sa biznismenom Daliborom Matićem.

Uprkos tome što je delovalo da će njihova ljubav biti krunisana

brakom.

– Nisam želela da govorim o tome, ali kada ste već došli do te informacije, šta mi drugo preostaje nego da vam potvrdim da smo Dalibor i ja raskinuli našu ljubavnu vezu! Nije mi bila namera da o svojoj privatnosti pričam u medijima, međutim, da mi ne bi izmišljali razloge, pripisivali afere ili imaginarne skandale, bolje je da sve to predupredim. Jedini i osnovni razlog našeg raskida je to što smo se u međuvremenu prilično udaljili. Poslednjih meseci centar mog sveta su isključivo nove pesme i predstojeća promotivna kampanja. Privatna strana mog života morala je da plati danak – izjavila je za „Alo!“ Ana Nikolić.

Kako smo saznali iz izvora bliskih pevačici, ova veza je već nekoliko meseci bila na staklenim nogama, najviše zbog činjenice da je daljina učinila svoje. Dalibor je koristio svaki slobodan trenutak da bi iz Švajcarske dolazio u Beograd, međutim, Ana nije mogla da mu se dovoljno posveti, jer je u studiju provodila po 12 sati dnevno.

Njen doskorašnji dečko Dalibor Matić nam je o raskidu njihove veze izjavio:

– Nisam javna ličnost, pa mi je glupo da dajem bilo kakve komentare o svom privatnom životu. Međutim, da bih sprečio negativne insinuacije i tračeve, zbog prirode posla moje sada već bivše devojke, moram da se oglasim. Razišli smo se na lep i civilizovan način, iza nas je prelep period od godinu i po dana i sve što mogu da kažem je da su čudni putevi sudbine i da će nam se možda nekad opet ukrstiti.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivana Selakov raskinula s dečkom!

Tanja Vojtehovski raskinula s dečkom!

Ana Nikolić od dečka za rođendan dobila džip!


Nema komentara na “Ana Nikolić raskinula s Daliborom!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump