Anabela i Mladen: Kruna ljubavi u pesmi /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ljubavni par Anabela Bukva (bivša Đogani) i Mladen Radulović snimili su duetsku pesmu „150 stepeni“ koja je osvanula na sajtu „Youtube“.

Njih dvoje u pesmi pevaju o svojoj ljubavi

koja ih je, kako poručuju, pogodila kao grom iz vedra neba.„Na 150 stepeni gorim, vazduha nema, a vulkan se sprema, pa šta nek gledaju svi kad igru zaigra žena tu prevare nema!“, peva Anabela, a u jednom delu numere njih dvoje se osvrću na veliku razliku u godinama s obzirom na to da je pevačica od manekena starija osam godina. “To je to, ti si taj, ništa ne brinem, Amorova strela ne pita za godine“, poručuje Anabela. Verenici su se na ovaj korak očigledno odlučili nakon što su izazvali pozitivne reakcije kod publike kada su tokom takmičenja u „Velikom bratu“ otpevali pesmu Željka Joksimovića „Ljubavi“. Pesma „150 stepeni“ će se naći na prvom Anabelinom solo albumu koji bi trebalo da izađe do kraja juna, a ovo je Mladenov debi s obzirom na to da je do sada samo statirao u spotu bivše devojke Seke Aleksić.

I dok njih dvoje grade zajedničku karijeru, paralelno sa time prave i planove za venčanje koje bi trebalo da se održi krajem ovog leta. Podsećamo da su se Mladen i Anabela zbližili u „Velikom bratu“, a po izlasku su se verili. Iako je Anabelin bivši muž Gagi Đogani odlučio da se pomiri s njom, ona za to ne haje, već uživa u potpuno novom životu s Mladenom.

https://www.youtube.com/watch?v=dSXundXlx2k&feature=player_embedded

izvor: Blic, Svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela i Mladen snimili duet!

Raskinuli Anabela i Mladen!!!

Anabela i Mladen u ulozi akcionih heroja!


Tagovi: [ , , , ]

5 komentara na “Anabela i Mladen: Kruna ljubavi u pesmi /video/”

 • jeja
  2 juna, 2010, 14:01

  nidje veze No No No

 • Anonimni
  6 juna, 2010, 22:54

  Sweat bash je suuper pesma…… Clap Yes Jump Wilt

 • NESKA
  17 juna, 2010, 12:37

  Pjesma je vrrrrrrrrrrhhhhh Clap Clap Clap Clap anabela je sto je starije sladja i zesca je riba

 • marina
  21 juna, 2010, 12:04

  Shock pesma je prelepa Dance Dance Dance

 • 24 jula, 2010, 0:52

  ekstra pesma bolja nema i slike su colll Clap Clap

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump