Anabela kod kuće, a Mladen u provodu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Iako se od izlaska iz kuće Velikog Brata ne razdvajaju, Mladen Radulović je na otvaranje novog elitnog kluba “Sindikat” došao bez svoje drage Anabele.

Koja je, kako “Alo!”

saznaje, ostala kući iz zdravstvenih razloga.

Naime, kako je sama nedavno ispričala, bivša supruga Gagija Đoganija proteklih mesec dana imala upalu pluća, zbog koje je dobila i napad epilepsije. Pošto je još rovita, Anabela ređe izlazi, ali je zato Mladen, kao predstavnik kuće, došao u klub. Za razliku od Mladena, fudbaler Nenad Jestrović je stigao sa suprugom Tamarom, a na ovom interesantnom mestu viđeni su i njegove kolege Nenad Kovačević sa suprugom Ivanom, Boško Janković, Nikola Trajković, ali i pevačica Goga Sekulić, Adriana Čortan, Vuk Brajović, Martina Rajić, od romanse sa holivudskom zvezdom poznata i pod nadimkom Batler, i mnogi drugi.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela i Mladen: Svadba u Septembru?!

Raskinuli Anabela i Mladen!!!

Anabela i Mladen napravili pometnju u gradu


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Anabela kod kuće, a Mladen u provodu”

  • 10 juna, 2010, 22:22

    kul si mladene

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump