Anđelini Džoli se konačno malo popunila?!

Na snimanju filma „Tourist“ u Veneciji, u kojem glumi sa Džonijem Depom (46), Anđelina Džoli (34) izgledala je popunjenije nego inače.

Čini se da je konačno

dobila koji kilogram. Anđelina je pre tri godine navodno kolabirala zbog neuhranjenosti. Tada je imala samo 45 kilograma. Bred Pit (46) je „poludeo“ zbog toga. Stalno joj je govorio da mora da jede. Njih dvoje imaju šestero dece, Medoksa (9), Peksa (6), Zaharu (4), Šiloh (3) te dvogodišnje blizance – Viviane Marčelin i Knoksa Leona. Anđelinu navodno iscrpljuje odgajanje dece iako imaju mnogo dadilja. Neki kažu i da malo jede zbog solidarnosti sa siromašnima. Drugi tvrde da je reč o njenom hiru. Dok je glumila Laru Kroftt u “Tomb Raideru” 2001., Džolijeva je bila najmišićavija. Nakon toga je počela da gubi masu. Pre tri godine dotukla ju je smrt majke Marčeline.“Teško mi je jer sam ostala bez majke, kilograme sam izgubila jer stalno trčim za decom”, obrazložila je Džolijeva svoju mršavost.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli i Bred Pit pravo pred oltar!

Bred Pit pomirio Anđelinu Džoli sa ocem!

Anđelina Džoli spala na 45 kilograma???!


Nema komentara na “Anđelini Džoli se konačno malo popunila?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump