Bane Mojićević: Ne mogu da prepoznam Milenu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bane Mojićević, pobednik prvog serijala ‘Zvezde Granda’ bio je pre nekoliko godina u vezi sa pevačicom Milenom Ćeranić.

I tvrdi da mlada Kragujevčanka

u privatnom životu ne psuje ‘toliko’, te da ne može da je prepozna u rijalitiju ‘Farma’.

’Milena i ja smo bili šest meseci u vezi i ostali smo u kontaktu. Ne poznajem je ovakvu kakvu je gledamo na „Farmi“! Verovatno joj je psihički teško u rijalitiju, gde je kamere prate sve vreme. Međutim, svako mora da bude svestan da život postoji i posle tog rijalitija. Mora da snosi posledice za svoje postupke i da stoji iza svake izgovorene reči’ kaže Bane.

Mojićević pretpostavlja da je za Milenino ponašanje zaslužna činjenica da je na ’Farmu’ ušla u društvu svog dečka Nemanje Stevanovića, a tvrdi da se pre nekoliko godina nije ovako vulgarno izražavala.

‘Dok je bila sa mnom nije toliko psovala! Definitivno im je teže što su ušli zajedno i pomalo su zaboravili na kamere. Svako ima pravo da bira način na koji će graditi karijeru. Oni znaju da je njihova privatnost sada javna i to bi trebalo da im je uvek na umu. Ja nikada ne bih ušao u rijaliti, jer ne želim da privatan život potpuno otkrijem’ kaže Mojićević.

U međuvremenu, postoje informacije da je direktor ’Granda’ Saša Popović, tražio da hitno razgovara sa Milenom i Nemanjom, kako bi ih opomenuo da promene ponašanje.On je navodno pre nekoliko dana imao telefonski razgovor sa mladim parom, u kojem im je poručio da su svojim ponašanjem srozali ugled u javnosti, te da moraju da pripaze na rečnik i ponašanje.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milena Ćeranić i Bane Mojićević ipak zajedno!

Farma: Maca uspeo da posvađa Milenu i Nemanju

Farma: Dragana dobila 20.000 evra za ulazak


Jedan komentar na “Bane Mojićević: Ne mogu da prepoznam Milenu”

 • Sneza..
  10 maja, 2010, 20:00

  ..ako je Sasa Popovic njih opomenuo kako bi se lepse ponasali, znaci da nemaju svi iste kriterijume..
  ..upravo sam cula na tv-u kako je direktor Granda ( Sasa ) rekao da po DOGOVORU nema pravo da kontaktira ni sa kim, to znaci ni da opominje bilo koga..
  ..ovo znaci da je svuda jos uvek prisutna LAZ, iako mi je Sasa delovao ISKRENO i autoritativno..
  ..a i vidno je koliko su Milena i Nemanja PROMENILI ponasanje…!

  ..svi uzimaju pare da bi i dalje sirili LAZ…!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump