Boki dobija svoju lutku: Devojčicu sa pišom!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Popularni makedonski šoumen Boki 13 je posle učešća u „Velikom bratu“ postao izuzetno interesantan javnosti.

Pa će tako, kako „Alo!“ saznaje, uskoro dobiti i lutku rađenu po

njegovom liku.

– Pažnju koju Boki izaziva podstakla je vlasnike kompanije koja se bavi proizvodnjom igračaka, da se bace na razmišljanje i osmišljavanje nove igračke. Za sad je sve u fazi prikupljanja ideja i osmišljavanja idejnog rešenja. Zasigurno će lutka – devojčica imati dužu plavu kosu, biće malo punija, ali ono po čemu će se najviše razlikovati od ostalih sličnih lutki je što će imati mali muški polni organ, koji će se naravno videti samo kad se haljinice skinu sa igračke – objašnjava naš izvor, koji dodaje da će uporedo sa proizvodnjom lutke biti pravljene i još neke propratne stvari.

-Uz igračku dobijaće se, bar kako je za sada planirano, tri odelca za leto i zimu, i kupaći kostim, a deca će moći odvojeno da kupe i različite haljinice, cipelice… – rekao nam je izvor koji nije želeo da otkrije o kojoj se firmi radi jer je sve još u fazi osmišljavanja igračke.

Želeći da saznamo da li je neko popularnog Makedonca kontaktirao povodom ove ideje, pozvali smo Bokija koji je bio iznenađen ovom informacijom.

– Niko me još nije kontaktirao zbog toga. Ako neko zaista planira da uradi lutku po mom liku, logično je da me pozove i traži saglasnost za to. Šta god da se desi, deci bi trebalo predstaviti takvu lutku na lep način, da im bude zanimljiva, zabavna, a nikako nakaradna. Dvadeset prvi je vek i mislim da deci od malih nogu treba usađivati neke važne norme, između ostalog, bitnije je ko je kakav, a ne šta je. Naravno, očekujem da, ako je lutka inspirisana mojim likom i delom, bude lepa, nasmejana i naravno lepo i trendi obučena – kroz osmeh nam je prokomentarisao Boki.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lutke sa likom Jelene Karleuše!

Anđelina i Bred usvajaju devojčicu sa Haitija

Ništa od koncerta Bokija 13 u Areni!


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Boki dobija svoju lutku: Devojčicu sa pišom!”

  • nina
    12 maja, 2010, 9:47

    „Dvadeset prvi je vek i mislim da deci od malih nogu treba usađivati neke važne norme“…………………..

    ma koje su to vazne norme??? sramota stvarno!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump