Bregović i Stanković nastupili u Oslu /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Predstavnik Srbije na „Pesmi Evrovizije“ folk pop pevač Milan Stanković pojavio se u Oslu kao specijalni gost na koncertu Gorana Bregovića.

Autora njegove takmičarske pesme

„Ovo je Balkan“, saopštila je danas Radio-televizija Srbije.

Kako se navodi, u prepunoj koncertnoj sali u Oslu koja prima 500 posetilaca, Stanković je uz „Orkestar za svadbe i sahrane“ u sredu uveče izveo „Ovo je Balkan“ na srpskom i španskom jeziku, kao i Bregovićev hit „Mesečina“.

„Koncertu su prisustvovali ambasadori brojnih zemalja, gotovo sve delegacije zemalja učesnica, kao i sve norveške televizijske stanice i akreditovani evropski mediji… To je jedinstven vid promocije zemlje, delegacije i predstavnika Srbije“, rekla je predstavnica srpskog evrovizijskog tima Duška Vučinić-Lučić.

Stanković nastupa kao sedmi izvodjač prve polufinalne večeri „Pesme Evrovizije“ 25. maja u Oslu. Finale je na programu 29. maja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan Stanković nastupa sedmi na Evroviziji

Stanković se plasirao u finale Evrovizije /video/

RTS ispratio Milana Stankovića na „Evroviziju“


Nema komentara na “Bregović i Stanković nastupili u Oslu /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump