Brena i Boba proslavili Stefanovo punoletstvo

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Na proslavi za 300 zvanica u hotelu „Kontinental“, koja je bila i poklon od roditelja.

Stefan, stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, obeležio je punoletstvo,

a najveselija je bila, kako se i očekivalo, mama, koja je čak i zapevala.

Zvanice na veselju su bili Stefanovi prijatelji iz sveta sporta i drugovi iz škole, ali i mamini i tatini prijatelji iz svih sfera društvenog života – estrade, politike, ekonomije – među kojima su bili Saša Popović, Marinko Rokvić i Dragan Kojić Keba sa porodicama. Na zabavi nije manjkalo dobrog raspoloženja, pesme i igre, a gostima su pre nego što je iznet šampanjac i torta podeljene majice sa natpisom „Finally Legal“ (u slobodnom prevodu: „Konačno mi je sve dozvoljeno po zakonu“).

– Sve je bilo veoma dirljivo jer smo Boba i ja, pre svega, zadovoljni Stefanovim uspesima, disciplinom i odgovornošću koju ima prema svojim obavezama. Smatram da je dobro vaspitano dete zapravo najveći uspeh svakog roditelja, koji se ne meri ni sa čim – priča Brena.

– Nisam ni osetila kako je proletelo ovih 18 godina i čini mi se da je juče bilo kada sam otpevala pesmu „Ja nemam drugi dom“ koju sam posvetila Stefanu – dodaje ona.

– Kada smo razmišljali o Stefanovom poklonu za 18. rođendan, on je poželeo žurku i ovo je moj i Brenin poklon. Naravno, dobio je od nas još nešto, ali o tome ne bih da pričam – rekao je za „Alo!“ Boba Živojinović.

Inače, zabavu su otvorile „Bjuti kvins“, a potom se mikrofona latila i Brena, da bi do kraja goste zabavljao Saša Matić. Da je čitavom događaju poklonjena velika pažnja svedoči i činjenica da su se sve vreme slavlja na velikom video-bimu vrtele Stefanove fotografije iz različitih perioda njegovog odrastanja.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brena i Boba proslavili 19. godišnjicu braka

Lepa Brena i Boba na letovanju iz snova!

Raspad „Granda“: Saša i Boba u svađi?!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Brena i Boba proslavili Stefanovo punoletstvo”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump