Dino Merlin pregovara o koncertu u Beogradu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Popularni bosanski pevač i kompozitor Dino Merlin već godinama odbija da održi koncert u našoj prestonici.

Međutim, njegov stav po tom pitanju se izgleda konačno

promenio.

Merlin, koji je u Srbiji izuzetno popularan, do sada je svoju odluku da ne gostuje kod nas obrazlagao tvrdnjom da je za njegov dolazak još uvek rano. Uprkos činjenici da već deset godina ima poziv da svira u Beogradu, pevač, koji je snimio duete sa Željkom Joksimovićem i Eminom Jahnović, je tek sada rešio da srpske famove obraduje velikim koncertom koji će najverovatnije biti priređen u ’Beogradskoj areni’.

„Merlin je svestan da ima mnogo poštovalaca i onih koji slušaju njegovu muziku u Srbiji. Do sada se nisu stvorili uslovi za koncerte, ali najkasnije na jesen obradovaće njegove fanove u Srbiji velikim koncertom“, rekao je jedan od Merlinovih saradnika, dodavši da slavni pevač trenutno pregovara sa nekoliko agencija oko koje bi mogle da organizuju koncert.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dino Merlin: Planiram koncert u Beogradu!

Dino slavi dan BiH u Beogradu!

Dino Merlin zapalio Budvu!


Nema komentara na “Dino Merlin pregovara o koncertu u Beogradu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump