Dušan: Bilo je sexa u kući, Seka će nam biti kuma

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Dušan Krsmanović iz Sremske Mitrovice i Maja Maletić, kandidati za asistente folkerke Seke Aleksić, napustili su sinoć njen rijaliti šou „Moja desna ruka“.

Dušan je tako dobio

priliku da nastavi vezu sa Tamarom Promicać, bivšom devojkom Milana Dinčića Dinče, sa kojom je, po sopstvenom priznanju, imao seks tokom rijaliti programa.

– Bilo je seksa i u kući, ali to nije snimljeno. Kako smo uspeli da se sakrijemo? Pa uvek se nađe mesto, mrtvi ugao. Snašli smo se – priča Dušan Krsmanović za „Alo!“.

Pošto ljubav cveta, Tamara i Dušan planiraju da uskoro počnu da žive zajedno, a ako se ispostavi da su jedno za drugo, naš sagovornik ne isključuje svadbu.

– Sada će sve biti drugačije. Provodićemo više vremena nasamo… Ne poznajemo se dovoljno… Ali, ako vreme potvrdi ono što sada vidim, bilo bi lepo da vezu krunišemo i brakom, a u tom slučaju zvaćemo Seku da nam bude kuma. Kumstvo se ne odbija, a ovo su sudbina i Seka Aleksić uradili – kaže Krsmanović.

– Nisam odmah znao da je, kada je ušla u takmičenje, bila u vezi sa Dinčom, niti me je interesovalo čija je devojka. Rekla je da ima dečka, ali s početka nismo bili bliski. Nisam je muvao i ne osećam grižu savesti, niti sam ušao u kuću da nađem devojku. Za nekoliko dana sam saznao da je Dinčina devojka, da mu je opalila šamar i slične priče… Posle toga smo se družili i nakon nekog vremena postali bliski. Po novinama se provlačilo ono što sam najmanje želeo, a to je da mi se desila tragedija kada je ubijena moja devojka sa kojom sam bio u vezi od osnovne škole. Ne želim o tome da pričam, ali sam srećan što mi se posle godinu dana od tog tragičnog događaja desila nova ljubav – zaključuje naš sagovornik.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Već raskinuli Tamara i Dušan iz „Desne ruke“?!

Tamara: Nisam prevarila Dinču!

Bivša Dinčina devojka u vezi sa Lolom?


Jedan komentar na “Dušan: Bilo je sexa u kući, Seka će nam biti kuma”

  • gaga
    22 decembra, 2010, 16:19

    gdeste svi

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump