Dženi u bikiniju izgleda bolje od 23-godišnjakinje

Holivudskoj zvezdi Dženifer Eniston godine ne mogu ništa, a to se najbolje videlo kada se 41-godišnjakinja skinula u bikini.

Na snimanju svog poslednjeg filma.

Skidanje u bikini pored gotovo upola mlađe manekenke bilo bi problematično za skoro svaku ženu u četrdesetim, ali ne i Dženifer. Na setu filma ‘Just Go With It’, koji trenutno snima na Havajima, popularna Džen se bez problema svukla u jarko roze mini bikini i pokazala da može da parira prelepoj 23-godišnjoj Bruk Deker, supruzi Endija Rodika, koja inače radi kao model za donji veš.

Doduše, Dženifer nije tako samouverena bez razloga – prema saznanjima američkih tabloida, pred snimanje filma glumica je intenzivno radila na zatezanju svog tela. Pet puta nedeljno po 80 minuta trenirala je sa fitnes instruktorkom Mendi Ingber, a kao što se vidi, trud se i te kako isplatio.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja Savić: Džoni Dep izgleda bolje uživo !

Neka sad kažu da nisu zajedno, Džerard i Dženifer!

Džej Lo u kupovini poklona za decu


Nema komentara na “Dženi u bikiniju izgleda bolje od 23-godišnjakinje”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump