Džerard Batler u Dubrovniku nije ni sišao sa jahte

Nakon snimanja filma ‘Koriolan’ glumačka ekipa i reditelj Ralf Fajns ‘preselili’ su se u Crnu Goru, a potom i u Hrvatsku.

Međutim, mnoge je iznenadila činjenica da se škotski glumac,

koji je u Beogradu neprestano lumpovao, u Dubrovniku neprestano izležavao na jahti.

Kako saznaju neki hrvatski mediji, Batler nije ni sišao sa jahte tokom celog dana iako je bilo najavljeno da će nakon dolaska u Dubrovnik odmah krenuti u obilazak grada. Tamošnji lokalni mediji su ranije najavili da glumac stiže u Hrvatsku u pratnji srpske manekenke Martine Rajić, ali ona nije primećena u njegovom društvu. Umesto toga, paparaci su uslikali usamljenog Batlera kako kucka poruke na telefonu.

Dok se Škot odmarao na jahti, reditelj ‘Koriolana’ Ralf Fajns je tokom dana prošetao ulicama Dubrovnika, da bi se popodne pridružio Batleru na brodiću. Za razliku od Džerarda, Fajns je uveče odlučio da prošeta Stradunom, ali nije bio raspoložen da daje izjave hrvatskim medijima.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Stigao Džerard Batler u Beograd!

Džerard Batler iskulirao Zone!!!

Džerard Batler opet došao u Beograd


Nema komentara na “Džerard Batler u Dubrovniku nije ni sišao sa jahte”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump