Farma: Gagi gazda, a Miloš i Dragana sluge!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Poslednji izbačeni farmer za novog gazdu imenovao Gagija, ali ne pre nego što je izvređao ovonedeljnog slugu Miloša Bojanića…

Nedelja je počela očekivano,

imenovanjem novog gazde i njegovih „podanika“ – Gagija, Miloša i Dragane.

Oproštajno pismo farmera koji je poljubio, odnosno nije poljubio Zvezdu Granda Milenu Ćeranić Vlade Stanojevića, iznenadilo je sve, a uvredilo „neke“ učesnike rijaliti šou programa Farma.

Pismo je iznenadilo famere odlukom da poljoprivrednim dobrom narednih nedelju dana upravlja Gagi Funky G, a uvredilo samo jednu osobu – slugu Miloša Bojanića.

„Bojaniću, žao mi je ovog papira i olovke što trošim na tebe. Ti si zao čovek i veliko zlo i parafraziraću Acu Lukasa koji je jednom rekao ‘lik Miloša Bojanića možete videti na junećim paštetama i mesnom naresku. Juneća glavo, džaba vam milioni kad umesto mozdga imate dva klikera. Nadam se da ćete ostatak Farme provesti u štali gde vam je i mesto“, napisao je Vlada.

Miloš Bojanić nije reagovao na pismo, ali postavljenje Gagija na „čelo stola“ nije prošlo kako bi trebalo…zapravo, nije prošlo uopšte.

„Moj prvi zadatak kao gazde biće da zabranim Milošu Bojaniću ulazak u štalu. On više neće brinuti o životinjama“, oštro je krenuo Gagi. „Miloš će odmah posle sastanka da ode do štale…“, prekinuo je folker gazdu, ali bezuspešno. „Miloše, budeš li ušao u štalu sledi ti kazna. Mogao bi malo da povedeš računa i…“, krenuo je Gagi da objašnjava šta će se dogoditi ukoliko ne bude ispoštovao zabranu, ali ga je Miloš ponovo prekinuo rečima „izgovori, kaži, nađi reč nemoj drugi da ti pomažu…ne zna on to ni da kaže, a hoće da gazduje“.

„…kulturan. Budi malo kulturan Miloše“, uspešno je Gagi završio…i rečenicu i sastanak kako ne bi slušao Miloša više. Ipak, kasnije je morao da mu se obrati, ali samo kako bi ga proglasio za slugu.

„Miloš postaje sve gori i gori…“, kratko je rekao Gagi, a onda „potrošio“ još manje vremena da za ženskog slugu imenuje Draganu.

Ipak, vremena je itekako trebalo kada je Miloš ustao i obratio se „publikumu“. Osim o zaveri koja vlada na Farmi, čija je on meta, govorio je i o predinfarktnom stanju i popodnevnoj svađi sa Macom zbog koje mu je pozlilo.

„Želim da pozdravim moju porodicu i javno kažem da ako umrem, niko od farmera ne dođe na moju sahranu“.

„Sramota je da neko glumi mučenika. Za svađu je potrebno dvoje. Ovo je vrlo patetično“, odgovorio je Maca. „Ako ste bolesni, napustite ovaj objekat. Hvala, doviđenja“.

Barem su Milena i Nemanja jači nego ikad.

„Niko ne može da shvati kako je nama teško, suzdržavamo se i velika je greška što smo ušli zajedno.“, rekao je Nemanja. „Nije mi bilo lako kada smo se svađali i kada sam je psovao, ali nisam ljut baš ni mogao da joj uz poljupce kažem ‘dušo, volim te’. Da li su se poljubili ona i Vlada ili ne, nevažno je, ali ja sam razmišljao o naslovima ‘napolju’ i nervirao se…Bolje da smo sami, ona ili ja ušli na Farmu. Nedostajala bi mi, i gledao bih njenu sliku i ne bismo se svađali“.

„Neke greške su nastale zbog moje nepromišljenosti, ali on ne može bez mene“, kratko je sumirala proteklih nekoliko nedelja Nemanjina lepša polovina Milena.

Gagija morala braniti policija na pijaci

Novi gazda na imanju u Lisoviću Gagi Đogani juče ujutru je na pijaci doživeo velike neprijatnosti od seljaka koji su ga dočekali naoštreni, zbog čeka je frontmen grupe „Fanki Dži“ morao da zatraži intervenciju policije.

– Stoko… Ti gazda? Buzdovanu jedan – vikali su iznervirani seljaci u Barajevu.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Gazda Firči postavio za sluge Miru i Miloša

Farma: Sluge su Dragana i Maca!

Farma: Miloš opet gazda, Nemanja plakao!


Tagovi: [ , , , , , ]

Jedan komentar na “Farma: Gagi gazda, a Miloš i Dragana sluge!”

  • sneki
    22 maja, 2010, 12:19

    Gagi je jedna ne obrazovana osoba, za koju mislim da on kao covek  nema pojma o zivotu. Jedine osebe koje su mi se svidele, a tosu Milos, Mina i Dragana. Ovo ostalo je obican sljam.

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump