Farma: Gagi otkrio da je na “Farmi“ zbog duga

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Popularni denser i frontmen grupe „Fanki Dži“ Gagi Đogani otvorio je dušu i priznao svojim „farmerskim“ prijateljima.

Da zbog Anabele ima dug od 25.000 evra

i da ga je bivša žena šutnula i uzela sve što je bilo zajedničko.

Dok je sa Ćeranićima pričao o tome kako novinari izmišljaju i kako ga nikada nisu okrenuli da čuju njegovu stranu (što nije istina, prim. aut.), Gagi je u nekoliko navrata okrivio Anabelu za težak period koji je imao otkako su se razveli.

– Ona je meni uradila ono što ja nikada njoj ne bih! Uzela je 60 odsto svega što smo imali, pokupila je sve ljude koji su radili za „Fanki Dži“ i povukla ih kod sebe, a mene šutnula. Kako sam živeo od maja do juna, to samo ja znam. Nisam hteo ništa od nje, sve sam joj dao, a ja sam upao u dugove od 25.000 evra, ali vratiću ja to kako znam i umem – požalio se Gagi i dodao da ne zna gde bi bio kraj kada bi on novinarima sve ispričao.

– Kada bih ja sve ispričao, ne bi bilo dobro. Ona se kune u Saleta Obradovića, a on uzima ogroman procenat od nje. Zaboravlja kako je došla tu gde je sada, a priča kako joj je Obradović pomogao. Možda nije trebalo ovo da pričam, ali sam morao da otvorim dušu. Krivo mi je što novine podmeću da deca podržavaju Mladena i dosta toga nije istina – dodao je Đogani dok je malo falilo da opet zaplače, ali su mu Milena i Nemanja dali podršku.

U želji da čujemo i drugu stranu, pozvali smo Anabelu, koja je bila nedostupna, dok je menadžer Saša Obradović demantovao Gagijeve navode.

– Nikada nisam sarađivao sa Gagijem i grupom „Fanki Dži“. Istina je da sam radio sa Anabelom posle njenog izlaza iz grupe, ali sada više ne sarađujem – rekao je menadžer, ne želeći da komentariše Gagijeve navode da je Anabeli uzimao veliki procenat.

Zorica: Miloše, idi i čisti govna!

Nervozu koja je nastala nedostatkom hrane i cigara na svojoj koži osetila je i Zorica Brunclik, kojoj niko nije hteo da pomogne dok je radila, pa je na kraju uspela da se posvađa i sa Milošem Bojanićem.

Sve je počelo kada se Bojanić žalio da sve sam radi, na šta mu je pevačica odgovorila da je kriv za to jer sam sebi zadaje zaduženja. Želeći da joj objasni da narod sve vidi, Miloš je koleginici rekao da ćuti i pere sudove, na šta se pevačica uvredila i odgovorila mu da ne može on tako da priča sa njom jer nisu na istom intelektualnom nivou.

– Ma idi ti čisti ona govna, za šta si zadužen – odgovorila mu je Zorica.

Đus i Raka se posvađali

Đus i Raka su se posvađali. Sve je počelo kao bezazlena šala kada je Đus pitao Raku koliko ima devetki od nule do sto. Pošto je Raka odgovorio da ima jedanaest Đus je počeo da likuje jer je Raka, koji za sebe tvrdi da odlično zna matematiku, pogrešio. Zatim su otišli svako na svoju stranu ali su nešto kasnije nastavili da se prepucavaju. Đus je imitirao Raku kako se smeje što je njega jako iznerviralo pa ga je opsovao što je dovelo do ozbiljnog konflikta. Đus je više puta ponovio da niko ne sme da mu psuje majku pa su počeli međusobno da se vređaju. Raka je u jednom trenutku rekao da će sve kosti da mu polomi a Đus je nastavio da mu dobacije uvrede. Posle kraćeg prepucavanja Đus je tražio od gazde da sazove sastanak i da se utvrdi šta je sve dozvoljeno i da li Raka sme da mu preti. Rekao je da je on u momentu slabosti pokazao svoje pravo lice i da je sve počelo oko bezazlene matematičke šale. Raka se pravdao da mu nije spominjao majku i da oni nisu isto godište i istog nivoa inteligencije da bi on mogao njega tako da provocira.

izvor: Alo.rs, Story.rss


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marina: Hoću da se suočim sa Firčijem na „Farmi“

Farma: Gagi gazda, a Miloš i Dragana sluge!

Farma: Gagi opet plakao za Anabelom?!


Nema komentara na “Farma: Gagi otkrio da je na “Farmi“ zbog duga”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump