Farma: Milena gazda, Nemanja i Mina sluge!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Iako su mnogi mogli da se opklade da će sluga za ovu nedelju biti Miloš, to se ipak nije dogodilo.

Na to mesto se dobrovoljno prijavio Nemanja Stevanović, mada je kasnije i

sam priznao da je u pitanju njegov dogovor sa Milenom. Ženski sluga je Mina, koja je to prihvatila mirno, svesna da Ćeranićeva i nije imala neki veliki izbor.

Posle izbora sluge, farmeri su igrali „Igru istine“ pa je Zorica upitala Miloša šta je to najavljivao da će javno ispričati o njoj. On je rekao da to što je nameravao da ispriča nema veze sa njenim privatnim životom već samo sa boravkom na „Farmi“. Inače, takmičari su upozoreni da povedu računa o svom rečniku jer je RRA uputila ozbiljne zamerke televiziji Pink zbog dešavanja na „Farmi“.

Ćeranićevu pljunula starica!

Pevačicu i farmerku Milenu Ćeranić 10 policajaca i obezbeđenje „Pinka“ spaslo je od linča naroda na pijaci u Barajevu! Milena je kao ovonedeljni gazda otišla u nabavku namirnica, a na pijaci ju je dočekalo oko stotinak ljudi, koji su, kako je kročila, počeli da je psuju i vređaju upravo onakvim psovkama kakve je ona izgovarala kada je htela da pokaže koliko „dugačak“ jezik ima.

– Uaaaa, kučko raspala! Ti si umišljena zvezda! Jadnice jedna! Popović će da te izbaci iz „Granda“, propala sponzorušo! Pojela si sama sebe, ne treba ti ta hrana! Dođi ovamo ako smeš da ti mi pokažemo šta su batine – vikao je na pijaci okupljen narod, dok su policija i ljudi iz produkcije „Farme“ pokušavali da ih smire! Sve je ostalo samo na psovkama sve do trenutka dok jedan čovek nije uspeo da prođe obezbeđenje i krene ka Mileni urlajući:

– Dođi da ti ja pokažem šta je muško, seljančuro jedna!

Dva policajca su skočila na njega i sprečila ga da priđe Ćeranićevoj, odvukli ga u ćošak i tu ga držali na oku sve vreme dok je pevačica bila u nabavci. Starije žene nisu birale reči kako će je nazivati, a Milena je na sve to odgovarala ciničnim osmehom.

– Skini naočare i pogledaj narodu u oči, kozo jedna – čulo se iz mase, a pevačica je na to odgovorila tako što je pomerila naočare i poslala im poljubac, što je dodatno dovelo do tenzije.

Jedine tri osobe koje su je juče ujutru podržale bile su devojke koje nisu smele da pričaju sa njom, već su je samo poljubile i sklonile se po strani. A mentor Proka je dao sve od sebe da smiri narod, ali je naišao na odbijanje kada su počeli da se deru uglas: „Nemoj da pomažeš njoj Proko, brukaš sebe!“

U jednom trenutku meštani su počeli da skandiraju: „Nemanja i Dragana, Nemanja i Dragana!“ Farmerka se pravila da ne čuje ništa, što su svi primetili i u inat bili još glasniji.

Kada je kupovina namirnica bila pri kraju, desetak policajaca i isto toliko obezbeđenja opkolili su Milenu kako je neko ne bi napao. Na samom izlazu dve starije žene su krenule rukama ka Mileni da je udare, ali je obezbeđenje reagovalo u pravom trenutku, pa su uspele samo da je pljunu, Pevačica ih je samo pogledala i nastavila pravo.

Nemanja: „Treba da se ubiju!“

Nakon što je došla sa pijace, Ćeranićeva je krenula da prepričava svom dečku Nemanji i ostatku farmera šta se desilo na pijaci, ali je, naravno, ublažila priču, a neke stvari izostavila. Rekla je kako ju je starija gospođa pljunula, ali je situaciju opisala tako da ona ispadne jača, pa je dodala da je ona htela da prebije baku sa pijace, ali je sprečilo obezbeđenje, a situacija je zapravo bila obrnuta. Stevanović je nakon svega što je čuo bio jako uznemiren i nervozan, a svoju dragu je branio rečima: „Šta te briga šta ti matorci pričaju, ionako će sutra da umru.“ Kada im je na to Maja Odžaklijevska rekla: „Deco, kada biste vi samo znali kako je starost teška“, Nemanja je odgovorio: „Što se ne ubiju.“

Nas da izbace iz „Granda“, ha, ha, ha!

U toku izlaganja svojih impresija sa pijace, Milena je Nemanji prepričala i sledeći detalj:

– Rekli su mi „samo se ti smej, bićete izbačeni iz ‚Granda‘“. Zamisli, ha, ha, ha – rekla je kroz smeh Ćeranićeva.

Seljaci terali Milenu od crkve!

Pošto je automobil u kome su došli Ćeranićeva i Proka bio parkiran u dvorištu crkve, oni su nakon pijace došli ispred samog ulaza u hram, a narod ih je pratio.

– Miči se što dalje od crkve, to je sveto mesto! Ti, bre, treba da odeš u manastir! – bila je jedna od izgovorenih rečenica starijeg čoveka iz mase.

izvor: Alo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Raskinuli Milena i Nemanja /video/

Milena: Nemanja ostaje Ćeranić!

Farma: Gagi gazda, a Miloš i Dragana sluge!


4 komentara na “Farma: Milena gazda, Nemanja i Mina sluge!”

 • Anonimni
  25 maja, 2010, 10:24

  ŠTA SU SE SVI NATOVARILI MILENI NA GLAVU . KAKO IH SAMO NIJE SRAMOTA ONI NEKOG DA NAPADAJU . NEKA VIDE TE BABETINE SVOJE UNUKE I ĆERKE. MILENA SAMO BRANI SVOJU LJUBAV I KOLIKO GOD DA IH JE IMALA KOGA BRIGA. DANAS SE NEZNA KOJA JE OD KOJE GORA . SAMO BOLESNICI LJUBOMORNI I ZAVIDNI MOGU DA SE PONASAJU TAKO BOLESNO I ONI KOJI NE VODE SVOJU BRIGU NEGO TUĐU. ISKRENO NI JA NISAM NJEN FAN ALI NEKA OD NAS DA DODJE U TAKVU SITUACIJU ISTO BIH SE AKO NE I GORE PONAŠALE. SVI PODRŽAVAJU ONOG BIJEDNOG MILOŠA KAKO SE PONAŠA MATOROG MAGRCA PET PUTA GORE NEGO SVI OSTALI.

 • edidhfihfifhi
  25 maja, 2010, 14:09

  sto je psuju ovi retardi.Miolena i nemanja do pobede Heart

 • maxi
  25 maja, 2010, 15:01

  nije fer da se tako ponašaju prema mileni jeste da je bila malo više vulgarna i bezobrazna ali opet to nije razlog da je tako vredjaju i psuju!nije zaslužila baš tolike uvrede! ovo je previše!lepo kaže anonimni ona je samo branila svoju ljubav! mada malo više agresivno.

 • Anonimni
  26 januara, 2011, 20:00

  Yes bravo za milenu i nemanju Victory Clap

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump