Farma: Miloš Bojanić pred izbacivanjem?!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Milošu Bojaniću preti izbacivanje sa „Farme“! Popularnog folkera Zadruga je u otvorenom pismu opomenula za nedolično ponašanje.

Zatražila da se izvini ukućanima i prestane

da pominje Zadrugu u svađama

Ako to ne učini, biće diskvalifikovan iz takmičenja! U istom pismu farmerima je savetovano da smire situaciju u kući i da paze na rečnik.

Drama je počela kad je oko podneva Miloš s prozora hladnom vodom polio Đusa, koji je spavao. Reper, kojeg je pljusak vode probudio, počeo je da viče. Nakon što mu je Zorica otkrila krivca, Đus je lavorom vode zapretio Milošu, a svađa je nastavljena do kasno u noć. Farmeri su saznali da je Miloš nagovarao Raku da, po izlasku sa „Farme“, iznajmi čoveka koji će Ivana pretući za 5.000 dinara. Zbog toga su Đus, Ivan, Maca i Sajko Miloševe čizme sakrili ispod kreveta, a šešir stavili na magarca.

Uveče su na sastanku optužili Miloša za nedolično ponašanje. Teške reči pale su tokom svađe Miloša i Đusa.

– Tako možeš da pričaš pred mamom i tatom. Ko si ti uopšte i šta pevaš?! Tvoja publika nema para da uplati kredit da bi glasala za tebe. Ne zanima me šta vi mladi volite i hoćete – siktao je Miloš, a Đus mu je zapretio:

– Neću ti dati da spavaš, odsad pazi kad kreneš u sobu šta može da ti se desi!

Zorica se povukla u svoju sobu jer je mislila da će Miloš dobiti infarkt od nerviranja, dok je Minu čitava situacija rasplakala.

Istog dana Gagi je Ivanu priznao da bi voleo da se pomiri sa Anabelom, da je postao veliki emotivac i da već mesec dana plače za sitnice.

https://www.youtube.com/watch?v=jUKx8tgQOKU&feature=player_embedded

izvor: Pressonline.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miloš Bojanić uhvaćen u laži! /video/

Supruga Miloša Bojanića: Tužiću Zoricu!

Zorica: Tužiću Miloša Bojanića! /intervju/


4 komentara na “Farma: Miloš Bojanić pred izbacivanjem?!”

 • SNEZANA,NEMACKA
  26 maja, 2010, 20:36

  MILOS JE POBEDNIK,RADAN COVEK POSTEN A SVI DRUGI SU ZLOBNICI,PRICAJU KAKO MILOS IMA 5 KUCA,NEKA IMA 105 ON JE VREDAN I SOPSTVENIM RADOM ZARADIO—MILOSE SVAKE POHVALE ,TVOJA BRANKA IMA CIME DA SE PONOSI Yes

 • sneki
  6 juna, 2010, 13:39

  MILOSE  VERUJEM POSLE SVEGA STO SE DESILO NA FARMI, DA  SI  IH SVE NADMUDRIO.. SVAKA CAST POSTENOM, VREDNOM  COVEKU  KOJI ZASLUZUJE  DA UDJE U FINALE. PRAVDE IMA.

 • Anonimni
  27 juna, 2010, 0:18

  Razz miloš je slučajno zaboravio da je to kuče dobio na poklon a saši prodao za hiljadu evra a pseta su svi koji misle loše o milošu bojanić!hahahaha miloš pobednik!!!!!!razočarali su se svi oni koji su mislili da će maca da pobedi!braćala najbolji!lošmi najboljiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

 • Anonimni
  27 juna, 2010, 8:20

  e neka se i ovo zavrsilo..dosadilo je Frown

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump