Farma: Miloš odbija da pije lekove!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Milošu Bojaniću, koji ovih dana kuka da je doživeo predinfarktno stanje i da postoji mogućnost da umre pred kamerama.

Život nijednog trenutka nije bio ozbiljno ugrožen,

tvrdi za naš list izvor blizak produkciji.

– Iako mu je povišen krvni pritisak, učesnik rijaliti programa „Farma“ Miloš Bojanić ne pije lekove koje redovno dobija, verovatno u želji da namerno izazove svoje tegobe. Ipak, folk pevač je zdravstveno sasvim sposoban da nastavi učešće. I mada su ostali učesnici „Farme“ to zahtevali, produkcija, bar zasad, ne razmišlja da im i zvanično saopšti lekarske nalaze o zdravstvenom stanju Miloša Bojanića – kaže izvor blizak produkciji „Pinka“ koji je želeo da ostane anoniman.

– On je detaljno pregledan i prepisani su mu lekovi protiv visokog pritiska. S tom dijagnozom je i ušao na farmu, dobijao je svoju terapiju, ali zaista nemamo uvid u to da li je redovno koristio ili nije, ipak nismo zaduženi za to da kontrolišemo da li neko pije svoje lekove. Njegovo zdravstveno stanje je dobro i ostaje na imanju u Lisoviću, a što se tiče njegove taktike, sve mu je dozvoljeno, kao i ostalim farmerima. Dopušteno je i Firčijevo navođenje ostalih da ga provociraju da bi ih Bojanić fizički napao, znači, prema pravilima šoua, sve može, osim fizičkog obračuna. Bojanićeva taktika je takva i dozvoljeno mu je sve, pa i da govori šta želi. Neće biti sankcionisan, iako nije tačno da mu je doktorka rekla da mu je stanje kritično i da nije čudo što je takvo, s obzirom na to šta mu ostali farmeri rade – rekla nam je Maja Govedarica, portparol produkcije.

Podsećanja radi, u toku razgovora sa farmerima, Miloš je rekao da mu je zdravlje ozbiljno ugroženo.

– Imao sam predinfarktno stanje. Doktorka koja mi je merila pritisak mi je rekla: „Dobro ste i živi, šta vam tamo rade!“ – rekao je Bojanić.

Branka Bojanić: Brinem za njegov život

Iako do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo izjavu Bojanićeve supruge Branke, ona je nedavno pričala o njegovom zdravstvenom stanju.

– Proklet bio dan kada je Miloš ušao u taj šou! Narušila sam svoje zdravlje gledajući „Farmu“, gde ga svakodnevno maltretiraju. Ljudi, on je težak bolesnik već godinama! Ima visok pritisak i stalno pije lekove. Miloševa sestra je umrla u 48. godini od srca, a majka se šlogirala, zato se plašim za njegov život. Ostali farmeri misle da se folira! Pa svi su lepo videli kako usporeno govori jer je pod lekovima. Brinem se za njegov život! Ne znam šta da radim, svakog dana zovem organizatore, a oni mi jedino kažu da je dobro. Samo želim da mi se vrati živ i zdrav – izjavila je Miloševa supruga za jedan dnevni list.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Miloš opet gazda, Nemanja plakao!

Farma: Miloš Bojanić pred izbacivanjem?!

Farma: Nemanja pobesneo, duelisti Miloš i Mira


Nema komentara na “Farma: Miloš odbija da pije lekove!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump